• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat 1117 woord-datum stempel

Trodat 1117

Trodat 1117 woord-datum handstempel met 12 woorden + datum. Schrifthoogte 4 mm.

15,82 Excl. btw
19,14 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Trodat 1117 handig voor op kantoor

 

De Trodat 1117 is een datumstempel die uitblinkt in veelzijdigheid, waardoor het een onmisbaar instrument is voor documentmarkeringen. Met zijn unieke handmatig instelbare datumfunctie stelt deze stempel gebruikers in staat om gemakkelijk de juiste datum te selecteren voor stempelafdrukken. De draaibare band van de Trodat 1117 biedt een breed scala aan twaalf tekstopties, waardoor gebruikers nauwkeurig kunnen aangeven wat er met het document is gebeurd.

 

De belangrijkste kenmerken en voordelen van de Trodat 1117 zijn:

Veelzijdigheid: De Trodat 1117 is niet beperkt tot alleen datumstempels; het biedt ook twaalf verschillende tekstopties, waaronder "VERZONDEN", "BEANTWOORD", "GECONTROLEERD", "BEHANDELD", "INGEKOMEN", "ONTVANGEN", "CREDIT-NOTA", "Betaald p. Giro", "Betaald p. bank", "Betaald p. Kas", "AANGEMAAND", en "AFGEGEVEN".

Handmatig instelbare datumfunctie: Met de Trodat 1117 kunnen gebruikers handmatig de datum instellen, waardoor nauwkeurige datums gemakkelijk kunnen worden geselecteerd voor stempelafdrukken.

Duidelijke afdrukken: Met een afdrukhoogte van 4 mm produceert de Trodat 1117 heldere en scherpe stempelafdrukken die gemakkelijk te lezen zijn op verschillende soorten papier.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: De Trodat 1117 is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen, zelfs bij regelmatig gebruik over een lange periode.

Compact en draagbaar: Ondanks zijn robuuste constructie blijft de Trodat 1117 compact en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is voor gebruik onderweg of op locaties met beperkte ruimte.

Brede toepassingsmogelijkheden: Of het nu gaat om zakelijk gebruik voor administratieve taken of persoonlijk gebruik voor het organiseren van documenten, de Trodat 1117 past zich moeiteloos aan verschillende behoeften aan.

Efficiënte documentmarkering: Met zijn veelzijdige functies en gemakkelijke bediening zorgt de Trodat 1117 voor efficiënte documentmarkering, waardoor gebruikers hun workflow kunnen verbeteren en tijd kunnen besparen.

Al met al is de Trodat 1117 een krachtig instrument dat niet alleen datumstempels biedt, maar ook een breed scala aan tekstopties voor nauwkeurige documentmarkering. Met zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak is het een essentieel hulpmiddel voor diverse professionele en persoonlijke toepassingen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\