• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempels Leidschendam

Bedrijfsstempels.nl maakt alle soorten stempels

Stempels nodig voor uw bedrijf in Leidschendam? Weet u al welke stempel u wilt, zoek dan de juiste stempel door in het linker menu te kijken. Wilt u eerst ontwerpen klik dan op ontwerp je stempel. 

Stempel ontworpen? Dan wordt het direct bij ons in de Stempelfabriek gemaakt op maat met tekst en/of logo. U kunt bij uw ontwerp een grote variatie aan stempels uit kiezen. O.a. handstempels, brandstempels, lakzegelstempels, zelf-inktende stempels, wax stempels, drukstempels, numeroteurs enz. Vraag nog eerst een gratis drukproef aan om uw stempelafdruk in te zien. Levertijd van uw stempels in Leidschendam bedraagt 1 à 2 werkdagen.

  • Zoek de juiste stempel uit ons aanbod
  • Ontwerp zelf uw stempel of upload een ontwerp
  • Bestel direct en beoordeel de drukproef
  • Bestel voor 15.00 uur, zelfde dag op de post in Leidschendam

Ga naar de homepage voor alle stempels

Alle stempels

Stempels in Leidschendam bestellen bij www.bedrijfsstempels.nlz

Stempels kopen in Leidschendam voor bedrijven en instellingen

U bent slechts enkele minuten bezig een ontwerp te maken via onze handige ontwerpmodule. Vervolgens kunt u de ontworpen stempel bestellen vanuit Leidschendam. Zowel het merk Colop als Trodat komen uit Oostenrijk en zijn een erg goed en solide merk. Colop is ons hoofdmerk.Trodat is uiteraard ook een topmerk net als Colop. 

Ook voor Trodat kunt u accessoires aanschaffen zoals reservekussentjes en stempelplaatjes. Onze stempels zijn de oplossingen voor bedrijven die niet meer willen schrijven met een pen maar een handige stempel willen gaan gebruiken. Wij voorzien de stempels voor u met een stempelplaatje met eigen opdruk. Bestel uw stempel voor 15.00 uur op werkdagen en we versturen deze nog dezelfde dag.

\