HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Stempelkussens & stempelinkten

Stempelkussens & stempelinkten

Van prive tot industriële gebruik.

Wij hebben alle soorten en formaten stempelkussens. Voor gewone stempelinkten t/m industriële stempelinkten. Tevens vindt u hier alle beschikbare soorten stempelinkten van diverse merken.

Stempelkussens algemeen

Stempelkussens industrieel

Reservekussens

stempelinkten

Stempelkussen en inktkussen.

In dit hoofdstuk zal je vele soorten, maten en kleuren stempelkussens vinden van verschillende merken. Denk hierbij aan de merken, Colop, Trodat, Traxx, Justrite, Posta, Alpo maar ook Stazon.

Allereerst gaan wij het hebben over de verschillende inktkussens. Wanneer je een stempel in gebruikt hebt en de inkt hiervan op begint te raken kan je 2 verschillende handelingen uitvoeren die kosten besparend zijn. Denk hierbij aan een flesje stempelinkt van het merk Colop 801. Veel mensen vinden dit lastig want hoeveel inkt moet je nu gebruiken op het oude kussen. Onze 2e optie is een nieuw inktkussen. Deze zijn standaard beinkt met de juiste hoeveelheid voor ongeveer 4000 - 7000 afdrukken. Het vervangen van deze inktkussentjes is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele seconden.

Wanneer je een stempel in gebruikt hebt en een verandering zal gaan plaats vinden in bijvoorbeeld het adres heb je een nieuwe stempelplaatje nodig. Wat wij altijd adviseren is om dan ook een nieuwe inktkussen te vervangen omdat het oude plaatje is ingesleten in het oude kussentje. Wat je dan krijgt als je een kussen niet vervangt is dat het nieuwe stempelplaatje niet goed beïnkt zal worden.

Bij het kopje stempelkussens algemeen staan verschillende merken maar ook verschillende soorten stempelkussens op een rijtje. De Micro 2 en Micro 3 kussens zijn voor normaal gebruik. Denk hierbij aan papier. Ook de Traxx X0905 en de Traxx X1107 zijn hiervoor te gebruiken. Het verschil tussen deze beiden merken is dat Colop een absoluut top merk is en Traxx een minder merk. Verder hebben wij nog de Stazon en Just stempelkussen. Deze zijn te gebruiken voor gladdere ondergronden. Van het merk stazon zijn er vele soorten kleuren verkrijgbaar. Voor al deze stempelkussens zijn er uiteraard ook flesje inkt te verkrijgen om de kussens te kunnen beïnkten indien deze op zijn. Zo bespaar je op een nieuwe stempel kussen.

De industriële stempelkussens zijn te gebruiken voor speciale stempelinkten die je kan vinden onder het kopje stempelinkten. Deze kussens hebben een speciale inleg wat ervoor zorgt dat de inkt goed wordt opgenomen op het kussen en deze niet uitdroogt. Deze grote stempelkussens worden vaak gebruiken om met grote handstempels te stempelen op bijvoorbeeld craft zakken.

Verder hebben wij nog de gewone reserve inktkussen. Deze zijn te gebruiken indien je een zelf- inktende stempel hebt en hiervan het kussen op is. Het vervangen van de inktkussens is erg eenvoudig en duurt slecht s enkele seconden. Indien je er niet uit komt zijn wij hiervoor altijd telefonisch bereikbaar. De inktkussentjes zijn te gebruiken voor ongeveer 4000 - 7000 afdrukken. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren, zwart, blauw, rood, groen, ongedrenkt, blauw/rood, paars en zwart/rood.

Ook hebben wij leuke accessoires. Denk hierbij aan een rekje om uw handstempels netjes in te hangen. Ook een stazon cleaner hebben wij die je kan gebruiken om uw handstempel goed schoon te krijgen. Als laatste hebben wij nog de gutenberg rode lakstaven.