• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Kent u onze stempels al

Reiner nummer stempels

Reiner is een bedrijf opgericht door Ernst Reiner en gevestigd in Furtwangen in het Schwarzwald. Reiner staat voornamelijk bekend om zijn automatisch doornummerende stempels (ook wel numeroteurs genoemd).

 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

 

Kijk hier voor alle andere stempels uit ons assortiment:

Stempels maken

Reiner stempels

Al bekend met onze Reiner stempels?

Reiner is een bedrijf opgericht door Ernst Reiner en gevestigd in Furtwangen in het Schwarzwald. Reiner staat voornamelijk bekend om zijn automatisch doornummerende stempels (ook wel numeroteurs genoemd). Met een druk op papier loopt het getal op. Reiner stempels staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De stempels worden vaak gebruikt op documenten, tickets en ga zo maar door. De stempels bevatten 6 tot 10 cijfers en u kunt zelf kiezen wat de optelfrequentie is. Doordat de Reiner stempels van een degelijk soort kunststof / metaal geproduceerd zijn, zijn deze haast onbreekbaar en van perfecte kwaliteit. Het voordeel wanneer u kiest voor ons is dat wij de Reiner (indien op voorraad en besteld vóór 15:00 uur), dezelfde dag nog verzenden en u de volgende werkdag al het gemak kunt ontdekken van Reiner stempels.

Reiner datumstempels

Naast het zetten van een bepaalde cijferreeks met een stempel van Reiner is het ook mogelijk om een datum te plaatsen. Reiner is wereldwijd de specialist op het gebied van stempels die automatisch van een datum kunnen veranderen. Wij hebben diverse types in het assortiment. Doordat reiner stempels ook op maat kunnen worden gefabriceerd heeft u ook de mogelijkheid om een aanvraag bij ons in te schieten. Wij zullen dan in overleg gaan met Reiner of het resultaat wat u wenst haalbaar is in Reiner (datum) stempel. Wij hebben niet het volledige assortiment van de Reiner datumstempels op onze webshop opgenomen, de mogelijkheden zijn met de Reiner modellen eindeloos.

Reiner inktkussen

Ook voor de Reiner modellen bieden wij vervangende inktkussens aan. Is het inktkussentje van uw reiner aan vervanging toe? Bestel dan bij ons een nieuw kussentje. Uit een reservekussen van Reiner haalt u vervolgens weer enkele 10.000’en afdrukken en kunt u er weer tegenaan. Door het brede aanbod aan stempels wat Reiner op de markt heeft gezet is er ook een ruime reeks aan reservekussens op de markt gekomen. Twijfelt u of een bepaalt inktkussen geschikt is voor een type Reiner? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij kijken met u mee welk inktkussen het meest geschikt is voor de Reiner die u in uw bezit heeft. De inktkussens zijn te verkrijgen in de kleuren rood en zwart. Wordt uw stempelafdruk dus minder goed leesbaar? Kies dan voor een nieuw inktkussen. Ook voor de inktkussens geldt; bestelt u vóór 15:00 uur op werkdagen? Dan wordt u pakketje dezelfde dag nog verzonden. Levering volgt in de meeste gevallen binnen 1 werkdag. 

Een aanvraag/offerte op maat? Neem contact op met verkoop@bedrijfsstempels.nl. Wij doen ons best om uw aanvraag binnen 24 uur op werkdagen in behandeling te nemen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

\