• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Numeroteurs

Wat zijn numeroteur stempels?

Numeroteurs: wat zijn dit, voordelen & toepassingsmogelijkheden

Op elk kantoor en op recepties van bedrijven, hotels, winkels en andere ondernemingen worden ze gebruikt: de numeroteur, ook wel numeroteur stempel genoemd. De belangrijkste functie van de numeroteur is om op officieel documentatiemateriaal - zoals akten, brieven, nota's en contracten - een datum, uniek nummer of dossiercode af te drukken. Als kantoorartikel zijn deze stempelapparaten, met als bekendste merken de Reiner numeroteur en de numeroteur van Trodat, onmisbaar. 

Ook vandaag de dag nog, in onze gedigitaliseerde samenleving. Maar waarom eigenlijk? Welke voordelen heeft het gebruik van een nummerstempel allemaal? En wat zijn de mogelijkheden die een numeroteur van 8 cijfers of een numeroteur stempel van cijfers te bieden heeft? Je leest het in dit blog!

 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

 

Stempels maken

Numeroteurs

Het belang & de voordelen van numeroteur

Op kantoren en recepties is het belangrijk dat er snel en efficiënt gewerkt kan worden. Zeker als het op documenten aankomt, zoals offertes, aktes en rekeningen, is het zaak dat deze goed afgehandeld kunnen worden. Een numeroteur Reiner b6 of een numeroteur met 8 cijfers van Reiner of Trodat is dan de ideale oplossing. Deze numeroteur stempels staan bekend als sterk, degelijk en kunnen goed afgeteld worden. Wanneer je als kantoormedewerker, directeur, archivaris of receptionist(e) veel documentatie door je handen krijgt die afgestempeld moet worden, is een goede stempel cruciaal om dit snel en correct te kunnen doen. Een groot voordeel van de numeroteurs van Reiner en Trodat is in de eerste plaats hun duurzaamheid. 

De nummerstempels van deze twee topmerken doen wat ze moeten doen en gaan erg lang mee. In de tweede plaats zijn deze stempels op meerdere manieren instelbaar, zodat ze zowel handmatig ingesteld kunnen worden voor één code, of automatisch oplopende codes genereren. Ten slotte is het fijne aan deze kantooraccessoires de scherpe prijzen waarvoor deze kantoorartikelen in onze webwinkel beschikbaar zijn. Omdat wij als groothandelaar groot kunnen inkopen, zijn we in staat om aantrekkelijke en concurrerende prijzen voor onze nummerstempels en andere kantoorartikelen te hanteren. Onze klanten profiteren van dit voordeel volop mee. Ten slotte is de brede keuze aan soorten en merken numeroteurs, zoals een numeroteur Reiner b6 of een numeroteur van Trodat, een punt waarop wij ons als specialist in kantoorstempels onderscheiden van andere aanbieders.


De mogelijkheden qua soorten numeroteur-stempels

Of je nu een 8- of 6-cijferige Reiner numeroteur zoekt, of op zoek bent naar een nummerstempel van andere betrouwbaar merk als Reiner: bij ons ben je op de goede plek voor elk merk en type kantoorstempel. Bij de samenstelling van onze collectie hebben onze ervaren inkopers rekening gehouden met het kiezen van de beste kwaliteit stempels voor de beste prijs. 

Daarbij is ook gekeken naar variatie qua aantallen cijfers en zijn de opties die de stempels hebben meegewogen. Een stempel voor nummers moet namelijk handmatig goed instelbaar zijn, maar ook vlekkeloos en gestroomlijnd kunnen 'opnummeren' voor het snelle afstempelen van een stapel documenten. Er is valt dus genoeg te kiezen in ons assortiment. Los van alle mogelijkheden die wij bieden, garanderen we de hoogste kwaliteit. Want als er iets is op kantoor dat je niet wilt hebben, zijn het accessoires die niet of onvoldoende doen waarvoor ze gemaakt zijn.


Bekijk onze modellen en bestel ze voordelig online

Als je numeroteurs zoekt, is het belangrijk om te kiezen voor optimale kwaliteit. In onze webwinkel kun je terecht voor diverse soorten 8- of 6-cijferige Reiner numeroteur, zoals de numeroteur Reiner b6 of een professionele numeroteur van Reiner. Bekijk nu ons complete assortiment en bestel jouw kantoorstempels voordelig en voor een scherpe prijs in onze webshop. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze goed bereikbare helpdesk. Onze medewerkers helpen je graag verder!

\