Noris 199UV

Noris stempelinkt 199 speciaal voor op kunststof, metaal, steen, gelakt hout, elektronica & autobanden.
€ 10,42 € 10,42 excl. B.T.W. € 12,61 incl. B.T.W.
 
De Noris 199UV stempelinkt is speciaal voor op metaal, steen, elektronica, autobanden, kunststof en gelakt hout. Noris 199UV is waterbestendig en op alcoholbasis. Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart. Blauw, Rood en Groen. Deze Noris 199UV is geschikt in combinatie met een industrieel stempelkussen. Metaal: droogtijd circa 60 sec. Steen: droogtijd circa 60 sec. Elektronica: droogtijd circa 60 sec. Autobanden/rubber: droogtijd circa 60 sec. Kunststof PA/PVS/PS/SAN: droogtijd circa 65 sec. Kunststof/Plastic draagtassen (PE/PP): droogtijd circa 65 sec. Gelakt hout: droogtijd circa 65 sec.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noris 199UV
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.