Noris 199UV

Noris stempelinkt 199 speciaal voor op kunststof, metaal, steen, gelakt hout, elektronica & autobanden.
10,42 10,42 excl. B.T.W. 12,61 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 
De Noris 199UV stempelinkt is speciaal voor op metaal, steen, elektronica, autobanden, kunststof en gelakt hout. Noris 199UV is waterbestendig en op alcoholbasis. Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart. Blauw, Rood en Groen. Deze Noris 199UV is geschikt in combinatie met een industrieel stempelkussen. Metaal: droogtijd circa 60 sec. Steen: droogtijd circa 60 sec. Elektronica: droogtijd circa 60 sec. Autobanden/rubber: droogtijd circa 60 sec. Kunststof PA/PVS/PS/SAN: droogtijd circa 65 sec. Kunststof/Plastic draagtassen (PE/PP): droogtijd circa 65 sec. Gelakt hout: droogtijd circa 65 sec.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.