Noris 196

Noris stempelinkt 196 speciaal voor MC folders (gladde ondergrond), plastic draagtassen & autobanden.
9,88 9,88 excl. B.T.W. 11,95 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 
De Noris stempelinkt 196 voor MC (glad papier), folders, plastic draagtassen en autobanden. Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Blauw, Rood en Groen. Noris 196 is op alcoholbasis en waterbestendig. Deze Noris stempelinkt 196 moet op een industrieel kussen toegepast worden. Folders op glad papier: droogtijd circa 11 sec. Plastic draagtassen: droogtijd circa 11 sec. Kunststof PA/PVS/PS/SAN: droogtijd circa 12 sec. Autobanden/rubber: droogtijd circa 12 sec.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.