Handstempel Ø 170 mm

Grote robuuste handstempel (vierkant montuur), gemaakt van beukenhout.

123,00 excl. B.T.W. 148,83 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.


Kies een template

 

Grote ronde handstempel. Stempel gaat max. tot 19 regels tekst en/of logo. Het stempelplaatje wordt gemaakt van rubber en is geschikt voor alle soorten inkten, ook technische inkten. Deze stempel is geschikt voor zowel normaal papier als voor speciale doeleinden zoals stempelen of craft zakken of dozen. Gebruik hier wel special inkt voor (Noris 191). Deze speciale inkt is de vinden onder het hoofdstukje links 'diverse stempelinkten'. Meer advies hierover bel of mail ons.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.