Handstempel 65x30 mm

Houten handstempel voor maximaal 7 regels.

36,50 excl. B.T.W. 44,17 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.


Kies een template

 

Het afdrukformaat van deze van beukenhout gemaakte handstempel is 65x30 mm. Indien u een mooie stempel met uw logo of met adres gegevens wilt is dit een perfecte keus. Maximaal 7 regels tekst mogelijk. Om tot een mooie afdruk te komen is het van belang te weten op welke ondergrond u gaat stempelen. Op normaal papier kunt u het beste een Micro 2 stempelkussen gebruiken. Wilt u op een gladdere ondergrond gaan stempelen dan is een Stazon stempelkussen een betere keuze.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.