Handstempel 45x25 mm

Houten handstempel voor maximaal 6 regels.

25,20 excl. B.T.W. 30,49 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.


Kies een template

 

Alle handstempels bij Bedrijfsstempels.nl zijn gemaakt van beukenhout. Het plaatje met uw tekst en/of logo is gemaakt van rubber en wordt gelaserd in een laser machine om zo de juiste opdruk erin te krijgen. Om vervolgens tot een afdruk te komen heeft u een stempelkussen nodig. Voor normaal papier kunt u een Micro 2 kussen gebruiken, maar wilt u op een andere ondergrond stempelen, vraag dan naar de mogelijkheden aan een van onze medewerkers. Deze handstempel kunt u gebruiken voor een logo maar ook voor 6 regels aan tekst.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.