Gutenberg lakstaaf zwart

Gutenberg Wappenlack. Zwarte lak voor een perfecte lakzegel!
€ 5,25 excl. B.T.W. € 6,35 incl. B.T.W.
 

Gebruiksaanwijzing Gutenberg Lakstaven

Gutenberg lakstaaf: 13 cm Gutenberg lakstaaf: 22 gram Gutenberg lakstaaf kleur: zwart
Deze lak is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals koper, goud, zilver en rood/vermiljoen. Wappenlack van Gutenberg wordt vooral voor oorkondes, diploma’s, en andere documenten, privé en zakelijk, gebruikt. Wappenlack is geschikt om, na verhitting waarna het vloeibaar wordt, druppels op het karton/papier te laten vallen. Houdt de lak boven een hittebron (kijk uit voor roetvorming) en laat druppels vallen op het papier waar de lakzegel moet komen. Vloeibare lak gieten is nog beter. Doe dan enkele brokjes lak in een lepel en maak dit vloeibaar boven een hittebron of waxinelichtje en dan uitgieten op het papier of karton.
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Hecht goed op papier en karton
  • Vele toepassingen mogelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gutenberg lakstaaf zwart
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.