Gutenberg lakstaaf zilver

Gutenberg Wappenlack. Zilveren lak voor een perfecte lakzegel!
€ 5,25 excl. B.T.W. € 6,35 incl. B.T.W.
 

Gebruiksaanwijzing Gutenberg Lakstaven

Gutenberg lakstaaf: 13 cm Gutenberg lakstaaf: 22 gram Gutenberg lakstaaf kleur: zilver
Deze kwaliteit lak is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals rood, goud, koper en zwart. Wappenlack van Gutenberg wordt is zeer geschikt voor diploma’s, kaartjes, enveloppen en andere documenten, privé en zakelijk. Wappenlack is bedoeld om druppels op het papier/karton te laten vallen. Houdt de lak net iets boven een vlammetje (kijk uit voor roetvorming) en laat druppels vallen op het papier of karton waar de lakzegel moet komen. Vloeibare lak gieten kan ook. Doe in dat geval enkele stukjes lak in een lepeltje en verwarm dit boven een vlammetje en dan uitgieten op het papier of karton.
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Hecht goed op papier en karton
  • Vele toepassingen mogelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gutenberg lakstaaf zilver
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.