Gutenberg lakstaaf Lila

Gutenberg Wappenlack. Lila lak voor een perfecte lakzegel!

€ 5,25 excl. B.T.W. € 6,35 incl. B.T.W.
 

Gebruiksaanwijzing Gutenberg Lakstaven

Gutenberg lakstaaf: 13 cm
Gutenberg lakstaaf: 22 gram
Gutenberg lakstaaf kleur: lila

Deze kwaliteit lak is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals koper, rood/vermiljoen, zilver en zwart. Wappenlack van Gutenberg wordt meestal gebruikt voor oorkondes, diploma’s, en andere privé en zakelijke documenten. Wappenlack is geschikt om, na verhitting, op het papier te druppelen. Houdt daarvoor de lak boven een vlammetje (kijk uit voor roetvorming) en laat druppels vallen op het werk waar de lakzegel moet komen. Vloeibare lak gieten is nog gemakkelijker en voorkomt roetvorming. Doe dan enkele stukjes lak in een lepeltje en maak dit vloeibaar boven een vlammetje en vervolgens uitgieten op het papier of karton.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Hecht goed op papier en karton
 • Vele toepassingen mogelijk
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Gutenberg lakstaaf Lila
  Uw waardering

  Levering van uw stempel order

  Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


  Uitzonderingen:
   Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

  Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.