• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Ex Libris stempel

Wat is een ex libris stempel?

Een Ex Libris stempel is een persoonlijke stempel die je kan gebruiken om o.a. een boek te voorzien van een teken. Dit teken betekend dat het boek van jou is. Op deze manier kan je het boek altijd uitlenen aan iemand anders. Om dit teken te kunnen stempelen heb je uiteraard een Ex Libris stempel nodig. Dit kan in vele verschillende soorten. Denk hierbij aan een reliefstempel maar ook zelfinktende stempels of houten handstempels zijn mogelijkheden. Wat een vereiste is om op deze stempel te plaatsen is de tekst "Ex libris stempel'. Vaak is dit niet het enige wat er op de stempel komt te staan. Wat wij vaak zien zijn familiewapens, uiltjes en namen die gebruikt worden om erbij af te stempelen. Op deze manier maak je de ex libris stempel wat persoonlijker.

 

✅ Kies het juiste formaat en type stempel uit

✅ Start met het online ontwerpen van uw stempel of upload uw bestand

✅ Check uw digitale drukproef en bestel.

✅ Betaal online of op rekening

✅ Indien u voor 15.00 uur uw bestelling online plaatst versturen wij deze dezelfde werkdag

 

Stempels maken

Ex Libris stempel

Ex libris bestellen

Om een ex libris stempel te bestellen zijn een aantal punten waar je rekening mee dient te houden. Denk vooral aan dat je niet vergeet ex libris op de stempel te plaatsen. Bedankt er ook bij wat voor soort stempel je wilt gaan gebruiken. Als laatste is het van belang te weten waarvoor je het allemaal wilt gaan gebruiken. 

Indien je enkel normaal papier wilt voorzien van een persoonlijke boodschap kan je alle opties die hierboven beschreven staan gebruiken. Ga je richting dikker papier/karton dan valt in de meeste gevallen de reliefstempel af. Via onze webshop kan je de ex libris bestellen door een ontwerp up te loaden of door een eigen ontwerp te maken.

Ex Libris laten maken

Weet u nog niet wat u op de stempel wilt. Bij ons kunt u uw ex libris laten maken. Het enige wat wij nodig hebben is het formaat, de ondergrond waarop u wilt gaan stempelen en de naam. De naam is hierin ook belangrijk omdat het anders nog niks zegt over van wie het boek o.a. kan zijn.

 
familiewapen stempel

Wat wij vaak zien is een familiewapen stempel. Dit is vaak hetzelfde als een ex libris stempel alleen wordt hier een familiewapen gebruikt i.p.v. een geschreven naam. Dit wordt ook vaak als ex libris stempel gebruikt.

\