EOS 60

EOS 60 stempel t/m 8 regels. Geschikt voor ongeveer 20.000 afdrukken.
69,93 excl. B.T.W. 84,62 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.


Kies een template

 
De EOS 60 stempel is speciaal te gebruiken voor op kantoor. Met 20.000 afdrukken is het een stempel die lang genoeg mee zal gaan. Het afdrukformaat van deze stempel is 76 x 38 mm. De inkt die gebruikt wordt voor de EOS stempels is een sneldrogende inkt en dus erg geschikt voor zowel gladde folders als papier. Om stof tegen te gaan op je stempel en de kwaliteit te waarborgen zorg er altijd voor dat het afdekkapje weer vast geklikt wordt aan de onderkant van de stempel. Afdrukformaat stempel: 76 x 38 mm. Aantal regels: 8 regels tekst en/of logo mogelijk. Aantal afdrukken mogelijk: 20.000 stempel afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.