EOS 12

EOS 12 stempel t/m 2 regels. Geschikt voor ongeveer 20.000 afdrukken.
28,00 excl. B.T.W. 33,88 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.


Kies een template

 
De EOS 12 stempel is een stempel met een afdrukformaat van 64 x 8 mm dat veel gebruikt wordt voor op kantoor. Deze stempel heeft een speciale inkt die ervoor zorgt dat ze stempel 20.000 stempel afdrukken kan maken. Het is een sneldrogende inkt dus erg goed te gebruiken voor op gladde folders of papier. EOS stempels zijn ook gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Wanneer je de stempel niet meer gebruikt zorg ervoor dat je deze dan goed afsluit om uitdroging te voorkomen van de inkt. Afdrukformaat stempel: 64 x 8 mm. Aantal regels: 2 regels tekst en/of logo mogelijk. Aantal afdrukken mogelijk: 20.000 stempel afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.