• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd lak brandstempels ca. 5-10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Official Trodat Premium Partner
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Inklappen

Stempels met cijfers of datum

Bij ons vindt u alle soorten datumstempels. Datumstempel met alleen de datum. Datumstempel met een standaard tekst. Of de meest voorkomende, de datumstempel met een eigen tekst erbij. Wat betreft nummerstempels zijn er 2 mogelijkheden. Alleen een nummerstempel of een nummerstempel met tekst. | Stempels met datum en eigen tekst, cijfers en eigen tekst of alleen datum of tekst.

Reiner numeroteur

De Reiner numeroteur is een stempel die automatisch doornummert. U kunt hem vastzetten op bepaalde herhalingen voordat hij verder nummert. Kijk op het hoofdstukje Reiner voor meer informatie.

Datumstempel en nummerstempels

In deze categorie leggen wij de nadruk op datumstempels en nummerstempels. We zullen de verschillende vormen en maten bespreken en laten zien dat een datumstempel meer is dan alleen een datum.

Bedrijfsstempels.nl heeft 2 verschillende soorten merken met datum. Dit zijn de topmerken Colop en Colop. Colop en Trodat datumstempels hebben wij zowel in een zelfinktende stempel als in een hand datumstempel. Deze stempels zijn leverbaar met een datum hoogte vanaf 3 mm. De maximale afdrukhoogte van de stempel is 21 mm.

In deze alinea hebben wij het over de zelfinktende Printer en Printy modellen van de datumstempels Colop en Trodat. Deze 2 merken zijn van de beste kwaliteit. De datum is doordraaibaar en er zitten 10 banden met jaartallen in en zodoende gaat de stempel maximaal 10 jaar mee. Wanneer de maximale datum bereikt is zal deze stempel helaas niet meer gebruikt kunnen worden. U dient dan een nieuwe datumstempel te bestellen. De inkt in deze modellen gaat 4.000 – 7.000 afdrukken mee. Daarna kunnen de inktkussentjes hiervan vervangen worden. Beide merken hebben verschillende versies. Zo bestaan er datumstempels met alleen datum, woord/datumstempel of datumstempels met tekst en/of logo.

Behalve de Printer en Printy modellen hebben wij de modellen Professional, Classic en eXpert. Deze monturen van deze modellen bestaan vaak deels uit kunststof en deels of helemaal uit metaal. Hierdoor zijn deze datumstempels geschikt voor zeer frequent gebruik. Ook hebben deze datumstempels vaak een grotere stempelafdruk. Deze grote stempels worden vaak in productie hallen gebruikt, in apotheken of voor de administratie.

Tenslotte zijn er nog de handstempels met datum. Bij deze zijn er 2 uitvoeringen namelijk een met alleen datum, en een met datum en een vak waar eventueel tekst en/of logo geplaatst kan worden. Bij deze beiden modellen dient u een los stempelkussen aan te schaffen. In de meeste gevallen volstaat een micro 2 kussen hiervoor. Wanneer u bijvoorbeeld op eieren een datum wilt stempelen is een andere stempelkussen nodig met speciale stempelinkt.

Ook hebben wij verschillende versies van de nummerstempels. Denk hierbij aan zelf-inktende stempels maar ook aan handstempels met cijfers. Bij deze modellen is het ook mogelijk om een tekst of logo te plaatsen op de stempel.

Staat u datumstempel of nummerstempel hier niet tussen, neem gerust contact op met ons en vraag ons naar de mogelijkheden.