HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Datum Stempels & Cijferband Stempels

Datum Stempels & Cijferband Stempels

Stempels met cijfers of datum.

Vele soorten en maten stempels met datum of cijfers.

Trodat datum stempels

Colop datum stempels

Standaard datum stempels

Hand datum stempels

Nummerstempels zelfinktend

Hand cijferband stempels

Numeroteurs

Datumstempel en nummerstempels.

In deze categorie leggen wij de nadruk op datumstempels en nummerstempels. We zullen de verschillende vormen en maten bespreken en laten zien dat een datumstempel meer is dan alleen een datum.

Bedrijfsstempels.nl heeft 3 verschillende soorten stempels met datum. Denk hierbij aan de merken Colop, Trodat en Shiny. De merken Colop en Trodat hebben wij zowel in een zelf-inktende stempel als in een hand datum stempel. Deze vormen van stempels zijn leverbaar met een datum hoogte vanaf 3 mm. Onze maximale hoogte is 21 mm.

In deze alinea hebben wij het over de zelf-inktende printer modellen van de datumstempels Colop en Trodat. Deze 2 merken zijn van erg hoge kwaliteit. De datum die in deze modellen zit gaat tot wel 10 jaar mee. Wanneer de maximale datum bereikt is zal deze stempel helaas niet meer gebruikt kunnen worden. U dient een nieuwe datumstempel te bestellen. De inkt in deze modellen gaat 4000 - 7000 afdrukken mee en kan worden beïnkt met extra inkt. Ook kunnen de inktkussentjes hiervan vervangen worden indien u dat prettiger vindt. Bij beiden merken heb je verschillende versies. Zo bestaan er datumstempels met alleen datum. Ook woord datumstempel of datumstempels met tekst en/of logo.

Ook hebben wij de grotere datumstempel van beiden merken. Deze zijn net zo goed als de kleinere versies alleen groter van model. Ook de behuizing is wat steviger zodat deze minder makkelijk kapot zou kunnen vallen. Deze grote type worden vaak in productie hallen gebruikt of door boekhouders.

Verder hebben wij nog de handstempels met datum. Bij deze zijn er 2 uitvoeringen namelijk een met alleen datum en eentje met een vak waar eventueel tekst en/of logo geplaatst kan worden. Bij deze beiden modellen dient u een los stempelkussen te gebruiken. In de meeste gevallen volstaat een micro 2 kussen hiervoor. Wanneer je bijvoorbeeld op eieren een datum wilt plaatsen zal je een ander stempelkussen moeten kiezen met speciale stempelinkt.

Ook hebben wij verschillende versies van de nummerstempels. Denk hierbij aan zelf-inktende stempels maar ook aan handstempels met cijfers. Bij deze modellen is het ook mogelijk om een tekst of logo te plaatsen op de stempel.

Staat u datumstempel of nummerstempel hier niet tussen, neem gerust contact op met ons en vraag ons naar de mogelijkheden.