Colop Printer S 120/WD

Colop Mini Printer S 120/WD zelfinktende datum stempel met diverse standaard teksten.
14,50 excl. B.T.W. 17,55 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 
De Colop Mini Printer S 120/WD is een zelf-inktende woord/ datum stempel. Deze stempel heeft een gebruiksvriendelijke stempelautomaat met ingebouwd inktkussen, dat goed is voor maar liefst 4000 a 7000 afdrukken. Keuze mogelijkheden uit diverse kleuren. De datum staat rechts van de tekst op deze Colop Mini Printer S 120/WD. Links hiervan staan de volgende woorden: Beantwoord, Besteld, Betaald per bank, Gecontroleerd, Betaald per kas, Geboekt, Gefactureerd, Geldig tot, Geleverd, Behandeld, Ontvangen, Verzonden. Letterhoogte: 4 mm.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.