• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop eXpert 3960 datumstempel

Colop eXpert 3960

Colop eXpert 3960 D. Max. 10 regels eigen tekst/logo plus datum. Voor intensief gebruik.

Afdrukformaat: 106 x 55mm

156,03 Excl. btw
188,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de veelzijdige Colop eXpert 3960

De krachtige zelfinktende stempel voor al uw afdrukbehoeften!

De Colop eXpert 3960 is een uiterst veelzijdige en krachtige zelfinktende stempel, ook wel bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels. Met dit stempelapparaat kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdrukken ontwerpen en afdrukken in een formaat van maximaal 106x55mm. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert 3960 biedt de ideale oplossing voor al uw stempelbehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Zelfinktende stempel voor gebruiksgemak
 • Afdrukformaat tot maximaal 106x55mm voor creatieve ontwerpen
 • Duurzaam en robuust ontwerp voor langdurige prestaties
 • Eenvoudig online uw eigen stempelafdruk ontwerpen
 • Stabiele afdruk met centrale plaatsing van de datum op de tekstplaat
 • Ingebouwd inktkussentje gaat tot wel 4.000 a 7.000 afdrukken mee voor langdurig gebruik

 

Beschrijving: Met de Colop eXpert 3960 stempel heeft u een betrouwbare en hoogwaardige oplossing voor al uw zakelijke en persoonlijke stempelvereisten. Of het nu gaat om het voorzien van documenten van een datum, het overbrengen van belangrijke berichten, of het professioneel presenteren van uw bedrijfslogo, deze stempel biedt altijd scherpe, duidelijke en consistente afdrukken.

 

Ontwerp op maat: Profiteer van het gemak van een zelfinktende stempel en creëer uw eigen stempelafdrukken met een formaat tot maximaal 106x55mm. Het duurzame en robuuste ontwerp zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de prestaties van deze stempel. Bovendien heeft de Colop eXpert 3960 een ingebouwd inktkussentje dat tot wel 4.000 a 7.000 afdrukken meegaat voordat het vervangen moet worden.

 

Professionele afdrukken: Dankzij de centrale plaatsing van de datum op de tekstplaat krijgt u altijd een stabiele afdruk. Hierdoor kunt u met vertrouwen en precisie stempelen, zelfs bij intensief gebruik. Of u nu dagelijks documenten stempelt of af en toe een belangrijk bericht wilt overbrengen, de Colop eXpert 3960 staat klaar om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

 

Veelzijdigheid ten top: De Colop eXpert 3960 biedt een ongekende veelzijdigheid. Met dit stempelapparaat heeft u de vrijheid om allerlei soorten ontwerpen te maken, van bedrijfslogo's tot persoonlijke boodschappen. Laat uw creativiteit de vrije loop en zorg voor een indrukwekkende presentatie met elke afdruk die u maakt.

 

Gemakkelijk in gebruik: Dankzij het zelfinktende mechanisme is deze stempel zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft geen aparte stempelkussen te gebruiken, waardoor u tijd en moeite bespaart. Met de Colop eXpert 3960 bent u altijd klaar om efficiënt en professioneel te stempelen.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\