Brandstempel S-serie S155 150x50mm. compleet

Complete brandstempel incl. gravure van 600 watt.
€ 378,05 excl. B.T.W. € 457,44 incl. B.T.W.


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.

 
De brandstempel S-serie S155 heeft een vermogen van 600 Watt en kan gebruikt worden voor frequent gebruik. De maximale afmetingen van de afdruk is 150 x 50 mm. Met deze brandstempel kunt u op verschillende ondergronden branden, denk aan hout, leer, kunststof en kurk. Wanneer u de bestelling heeft afgerond krijgt u een bevestiging mail. Hierop kunt u reageren en uw bestandje in toevoegen. Zorg er wel voor dat dit een PDF, AI of EPS bestand is.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brandstempel S-serie S155 150x50mm. compleet
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.