Brandstempel HLP 138 120x100mm. compleet

Grote complete brandstempel van 800 Watt incl. gravure
€ 455,20 excl. B.T.W. € 550,79 incl. B.T.W.


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.

 
Deze grote elektrische brandstempel incl. gravure is geschikt voor een formaat van 120 x 100 mm. Te gebruiken op hout, leer, kunststof, kurk of vlees. Gebruik altijd een netspanningsregelaar indien u op een van deze ondergronden uw afbeelding wilt branden. Deze brandstempel is geschikt voor max. 800 Watt. Indien u de brandstempel online besteld heeft kunt u ons een mail sturen met daarin een PDF, AI of EPS bestandje met uw gewenste afbeelding.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brandstempel HLP 138 120x100mm. compleet
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.