Brandstempel HLP 108 105x80mm. compleet

Grote complete brandstempel van 800 Watt incl. gravure
€ 412,75 excl. B.T.W. € 499,43 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.

 
Deze grote brandstempel heeft maar liefst een vermogen van 800 Watt. Deze brandstempel heeft een relatief groot oppervlakte om iets te branden namelijk 105 x 80 mm. Bestel hier deze brandstempel snel en gemakkelijk. Wanneer u de bestelling afgerond heeft krijgt u een ordernummer. O.v.v. dit ordernummer kunt u een mail sturen met daarin het ontwerp wat u op de brandstempel wilt hebben. Denk er wel aan dat dit een PDF, AI of EPS moet zijn in zwart / wit en hoge resolutie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.