Brandstempel ALK 4 90x20mm. compleet

Complete brandstempel incl. gravure van 300 watt.
€ 212,50 excl. B.T.W. € 257,13 incl. B.T.W.


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.

 
Deze brandstempel heeft een vermogen van max. 300 watt en een maximaal afdruk formaat van 90 x 20 mm. Deze brandtang kan gebruikt worden op zowel leer, hout, kunststof als op vlees. als u op leer, kunststof, vlees of kurk wilt branden gebruik dan altijd een warmteregelaar. Indien u de bestelling online gedaan heeft dient u uw ontwerp via de mail ons toe te sturen. Dit kan in een PDF, AI of EPS bestand. Het beste is zwart wit en min. 300 DPI.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brandstempel ALK 4 90x20mm. compleet
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.