Brandstempel ALK 1 50x15mm. compleet

Complete brandstempel incl. gravure van 150 watt.

165,30 excl. B.T.W. 200,01 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.

 

Brandstempels ALK 1 zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen. Deze brandstempel heeft een max. afdruk formaat van 50 x 15 mm. Indien u de brandstempel online besteld heeft krijgt u een mailtje met en ordernummer. U kunt vervolgens het bestandje per mail naar ons toesturen o.v.v. het ordernummer. Het beste kunt u het bestandje in een PDF, AI of EPS vorm ons toesturen. U kunt deze brandtang gebruiken op hout, leer of kunststof. Als u op hout gaat branden heeft u geen netspanningsregelaar nodig, op andere ondergronden adviseren wij dat wel te gebruiken. Levertijd van 3 a 5 werkdagen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.