Geboorte Stempels

Tijdens de zwangerschap ben je samen natuurlijk al volop bezig met het verzinnen van een naam voor jullie baby. Wordt het een jongen of een meisje? Sommige weten dit al van te voren en voor andere is het een verrassing.

Zelf je stempel ontwerpen.

Tijdens de zwangerschap ben je samen natuurlijk al volop bezig met het verzinnen van een naam voor jullie baby, wordt het namelijk een jongen of een meisje? Sommige weten dit al van te voren en voor andere is het een verrassing. In de tijd van de zwangerschap begin je met het ontwerpen van een geboortekaartje of misschien bestel je een kant en klaar kaartje waarop je alleen de gegevens van de baby hoeft aan te passen. Maar nu hebben wij voor de creatievelingen onder ons een uniek en leuk idee bedacht. Zet een stempel op het geboortekaartje! Via onze site kun je een ontwerp maken van jullie persoonlijke geboorte stempel, op deze stempel zet je de geboortedatum, de tijd van de geboorte en het gewicht en/of lengtevan jullie prachtige baby.

Ontwerp zelf je geboorstempel
 1. Roze blinddruktang van Trodat
  Complete Trodat blinddruktang Roze

  Afdrukformaat: Ø40mm

  61,75 excl. B.T.W. 74,72 incl. B.T.W.
 2. Pocketstamp R25. Origineel kado
  Pocketstamp R25 Zwart

  Afdrukformaat: Ø25mm

  22,50 excl. B.T.W. 27,23 incl. B.T.W.
 3. Ronde Handstempel Ø 25 mm
  Handstempel Ø25 mm

  Afdrukformaat: Ø25mm

  14,50 excl. B.T.W. 17,55 incl. B.T.W.
 4. Trodat Printy 4912
  Trodat Printy 4912

  Afdrukformaat: 47 x 18mm

  22,62 excl. B.T.W. 27,37 incl. B.T.W.
Er is keuze uit allerlei soorten lettertypes, van robuust, stoer tot lief en sierlijk. Wanneer jullie tevreden zijn over het ontwerp, upload je dit ontwerp en nemen wij hem in de productie. Zo laat je gemakkelijk een mooie stempel maken voor op een uniek ontworpen geboortekaartje. Het enige wat je namelijk zelf hoeft te doen, is de geboortekaartjes te stempelen.

Een super idee toch? Al zeggen we het zelf..
Bestel daarom nu je geboorte stempel bij Bedrijfsstempels.nl

Wij dragen graag bij aan jullie geboortekaartje, die door jullie als toekomstige ouders zelf is ontworpen.

geboorte-stempel

Tags:
Brandmerk maken
Brandmerk maken

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.