• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd brandstempels & lakstempels 5 tot 10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Handstempels

Handstempels bestellen

Handstempels zijn in alle formaten leverbaar van klein tot groot. Goed te gebruiken voor op kantoor maar ook voor speciale toepassingen. Deze stempels kunnen gebruikt worden voor alle soorten stempelinkten.

Handstempels

Handstempels bestellen

Handstempels zijn in alle formaten leverbaar van klein tot groot. Goed te gebruiken voor op kantoor maar ook voor speciale toepassingen. Deze stempels kunnen gebruikt worden voor alle soorten stempelinkten.

Zelf stempels maken.

Om een houten stempel te maken met een scherpe mooie afdruk is een professionele lasermachine nodig. Wilt u zelf stempels maken dan kan dat online met onze "ontwerp tool, echter dit geldt alleen voor het ontwerp. De rest doen wij voor u. U kunt ook een logo uploaden en de tekst online erbij zetten. Wij hebben een keuze uit verschillende lettertypen. Een kant-en-klaar ontwerp kunt u ook uploaden. Wil u bijvoorbeeld voor uw administratie zelf stempels maken? U weet wel zo'n blokstempel met een vakverdeling? Dan kan dat in Exel door uzelf ontworpen worden, vervolgens maakt u een PDF en deze kunt u dan weer bij ons uploaden.

Houten stempels.

Wat is het verschil tussen zelfinktende stempels en handstempels?

Niet alleen kunt u uit ons assortiment zelfinktende stempels bestellen, maar ook houten stempels. Het woord zegt het al zelf-inktend, dit betekend dat onze zelfinktende stempels al een ingebouwd inktkussen bevatten, dit geldt niet voor houtenstempels. Handstempels zijn niet alleen te gebruiken voor op kantoor, maar ook voor speciale toepassingen zijn deze houten stempels zeer geschikt. U kunt het ontwerp voor deze houten handstempels gemakkelijk en snel ontwerpen via onze creator. Deze types zijn tevens leverbaar in allerlei formaten.

Onze houten stempels zijn verdeeld in 3 categorieën namelijk:

- Rechthoekige houten stempels

- Vierkante houten stempels

- Ronde houten stempels

De kleinste handstempel in de rechthoekige categorie is 25 x 10 mm en de grootste is 65 x 35 mm. Bij de vierkante categorie begint het kleinste formaat van de houten stempel bij 15 x 15 mm en het grootste formaat eindigt op 200 x 200 mm. Het kleinste formaat begint bij de ronde categorie bij Ø 18 mm en eindigt bij een formaat van Ø 200 mm.

Het montuur van deze houten houten stempels is gemaakt van beukenhout en bevat een stevige knop, hierdoor is deze stempel gemakkelijk te gebruiken.

Wat wordt er verstaan onder speciale toepassingen voor het stempelen met een houten stempel?

Onder het gebruik van een houten stempel voor een speciale toepassing vallen het bestempelen van Kraftzakken en bijvoorbeeld het bestempelen van Labels.

Wilt u online zelf stempels maken, maar komt u er zelf niet aan uit hoe u dit moet doen? Neem dan contact met ons op

Welke stempelinkten kunnen gebruikt worden bij een houten stempel? Bij houten handstempels kunt u gebruik maken van alle soorten stempelinkten die wij in ons assortiment hebben. De meest verkochte stempelinkt is een Stazon stempelkussen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een industrieel stempelkussen te bestellen. Wel moet u er dan rekening mee houden dat dit industrieel inktkussen nog beïnkt moet worden met een inktflesje.