• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Colop Mini S126 cijferband stempel

Colop Mini Printer S126

Colop Printer S 126 nummer stempel t/m 6 posities in 4 mm. Hoogte.

14,70 Excl. btw
17,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

De Colop Mini Printer S126 is een zelf-inktende stempel met alleen 6 door draaibare cijfers.

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer S126 - jouw betrouwbare met de hand bediende cijferbandstempel, speciaal ontworpen voor al je administratieve vereisten! Met een handige draaibare cijferband die alleen het cijfer 6 bevat, is deze stempel jouw onmisbare assistent bij het precies markeren van datums en nummers.

Stel nu moeiteloos jouw eigen persoonlijke Colop S126 cijferbandstempel samen via onze online ontwerptool. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het eenvoudig om de gewenste cijfers in te stellen voor elke afdruk. Of je nu datums, nummerreeksen of andere codes nodig hebt, deze stempelautomaat is altijd klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Geniet van duizenden afdrukken zonder gedoe over inktvervanging, dankzij het ingebouwde inktkussen. Bovendien bieden we een scala aan inktkleuren om jouw stempelafdrukken aan te passen en je documenten opgeruimd en georganiseerd te houden.

Vertrouw op de Colop Printer cijferbandstempel voor dezelfde kwaliteit en prestaties als de bekende Trodat Printy stempels. We staan garant voor betrouwbaarheid, zodat al jouw stempelbehoeften vlekkeloos worden vervuld.

Wacht niet langer, klik nu op de bestelknop en maak jouw aankoop voor de Colop Printer S126 cijferbandstempel eenvoudig compleet. Vereenvoudig jouw dagelijkse administratie, datumering en codering met deze handige en duurzame stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\