Brandstempel ALK 6 110x30mm. compleet

Complete brandstempel incl. gravure van 400 watt.

266,00 excl. B.T.W. 321,86 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.

 

Deze elektrische brandstempel heeft een handige grip om een mooi resultaat te krijgen. Deze ALK 6 brandtang heeft max 400 watt en is te gebruiken op ondergronden zoals hout, leer, vlees en kunststof. Om op de laatste 3 ondergronden te branden dient u een netspanningsregelaar te gebruiken. Wanneer u de bestelling heeft afgerond dient u uw ontwerp via de mail o.v.v. uw bestelnummer te sturen. Het beste is een PDF, AI of EPS bestand in zwart wit met hoge resolutie. Levertijd van 3 a 5 werkdagen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.