• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • +31(0)85 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Trodat Imprint 2 rood

Trodat Imprint 2 rood

De Trodat Imprint 2: Betrouwbaar, eenvoudig, essentieel voor werk. Max. 5 regels.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

22,95 Excl. btw
27,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
 

Ontdek de Trodat Imprint 2: Je Betrouwbare Partner voor Stempelwerk, Elke Dag opnieuw!

De Trodat Imprint 2 is de alles-in-één oplossing voor al je stempelbehoeften. Met een strak design en ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid is deze stempel ontworpen om jouw werk gemakkelijker te maken, of je nu in een druk kantoor bent of onderweg bent naar een vergadering. Laten we eens kijken waarom de Trodat Imprint 2 een échte aanrader is:

Kenmerken:

Duurzaamheid die Telt: Deze stempel is gebouwd om lang mee te gaan, met een robuuste constructie die bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik.

Eenvoudig te Gebruiken: Het stempelmechanisme is ontworpen met jou in gedachten, waardoor je met één hand snel en nauwkeurig kunt stempelen zonder gedoe.

Onderscheidend Ontwerp: Met zijn opvallende rode kleur is deze stempel niet te missen en voegt hij een vleugje stijl toe aan je stempelwerk.

Toepassingen:

Kantoor Koning: Maak professionele documenten, markeer belangrijke details en onderteken papierwerk met gemak en precisie.

Thuisgebruik: Of je nu rekeningen betaalt of persoonlijke post verstuurt, deze stempel maakt het snel en gemakkelijk om dingen georganiseerd te houden.

Creatieve Uitspattingen: Voeg een persoonlijk tintje toe aan knutselprojecten, maak gepersonaliseerde kaarten of voeg een logo toe aan je handgemaakte creaties.

Met de Trodat Imprint 2 heb je een stempel die klaarstaat om jou te helpen je stempel te drukken, keer op keer. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom dit een onmisbaar gereedschap is voor iedereen die stempelt!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.

\