EOS stempels

De EOS is de stempel met de scherpste afdrukken. Deze EOS stempel gaat 20.000 afdrukken mee, zonder bij te vullen. EOS stempels zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic. Deze stempel is zeer geschikt voor o.a. kantoordoeleinden. De inkt van deze EOS stempel, droogt net wat sneller dan de andere zelf-inktende stempels, waardoor deze ook op folders vaak gebruikt kan worden. Het grootste formaat heeft een afdruk van 121 x 89 mm. Wilt u toch een grotere stempel, dan zal u een handstempel moeten gaan gebruiken.

Verschillende stempels:

Zoals je bij de merken Colop en Trodat vele soorten stempels hebt is dit natuurlijk ook het geval bij de EOS Line. Deze nieuwe soort van stempel heeft vele soorten voordelen t.o.v. een normale zelf-inktende stempel of handstempel. Het enige nadeel is dat deze in aanschaf duurder is, maar op termijn dit terug wordt verdient omdat de inkt 5x zolang mee zal gaan als bij een normale stempel. De 3 verschillende vormen van dit type zullen wij hieronder plaatsen.

Rechthoekige stempel

Vierkante stempel

Ronde stempel

Bij de normale stempels heb je ook de keuze uit cijferbandstempels of datumstempels. Bij de EOS heb je maar keuze uit 1 datumstempel. Dit omdat de datum meestal al verlopen is voordat de inkt op is waardoor het in verhouding te duur gaat worden t.o.v. een normale zelf-inktende stempel.

Wilt u meer weten of deze speciale stempel of wilt u deze direct bestellen, klik dan op de volgende link.

EOS stempels