• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Snelle levertijd brandstempels 5 tot 10 werkdagen*.
  • Levertijd lakstempels ca. 5 tot 10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempelnieuws

Geboorte Stempels
Geboorte Stempels

Tijdens de zwangerschap ben je samen natuurlijk al volop bezig met het verzinnen van een naam voor jullie baby, wordt het namelijk een jongen of een meisje? Sommige weten dit al van te voren en voor andere is het een verrassing.

Duiven stempel laten maken?
Duiven stempel laten maken?

In de duiven branche wordt er vaak gebruikt gemaakt van een ring om de poot van de duif. Er zijn ook andere manieren te bedenken. 

Brandstempel
Brandstempel

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

EOS Stempels
EOS Stempels

Zoals je bij de merken Colop en Trodat vele soorten stempels hebt is dit natuurlijk ook het geval bij de EOS Line. Deze nieuwe soort van stempel heeft vele soorten voordelen t.o.v. een normale zelf-inktende stempel of handstempel. 

Stempels laten maken in 1 dag
Stempels laten maken in 1 dag

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u uw stempel laten maken en ontwerpen in 1 dag. Wij hebben alle soorten en maten stempels op voorraad. Onze stempel specialisten staan klaar om voor u een passende stempel te ontwerpen.

Stempels Bestellen
Stempels Bestellen

Stempels bestellen of een stempel laten maken is niet altijd makkelijk.Iedereen heeft stempels nodig.

Colop Green Line
Colop Green Line

De COLOP Green Line bestaat uit duurzaam en gerecycled materiaal. Bij deze stempels wordt een minimum van 80% aan gerecyclede kunststoffen gebruikt. De COLOP Green Line is het assortiment van CO2 neutrale zelf-inktende stempels. 

Share this article
Stempelplaatjes & Inktkussens
Stempelplaatjes & Inktkussens

Bedrijfsstempels.nl heeft verschillende manier om uw stempel te behouden en deze te hergebruiken wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Wat u dan nodig heeft zijn 2 verschillende producten namelijk.

Trodat Print / Professional
Trodat Print / Professional

Trodat is een van de grootste merken ter wereld. De laatste jaren hebben hun een enorme slag geslagen door een groot gedeelte van hun printy line te verbeteren in zowel het uiterlijk als in de kwaliteit.

EOS stempels
EOS stempels

Bedrijfsstempels.nl heeft een groot assortiment van stempels. Zo ook de EOS stempels. Het verschil met een gewone zelf-inktende stempel is dat de inkt 5x zolang mee zal gaan. Ook is de afdruk mooier dan bij een gewone stempel. Dit komt door de manier van maken van deze speciale stempels.

Toon per pagina