• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd brandstempels & lakstempels 5 tot 10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl

Stempelnieuws

Stempelen met Trodat
Stempelen met Trodat

Trodat is een van de bekendste merken in de stempelwereld en wordt vaak gekozen. Bij ons bent u op het juiste adres voor stempels van Trodat.

Share this article
Naam stempel
Naam stempel

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw naam (of die van een ander) op een stempel te plaatsen. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw eigen stempel te personaliseren in onze online ontwerptool.

Share this article
Logo stempel
Logo stempel

Bent u opzoek naar een stempel waarop u eenvoudig een logo kunt plaatsen? Kijk dan niet verder. Bij ons bent u op het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod stempels aan voor u.

Share this article
Geboorte Stempels
Geboorte Stempels

Tijdens de zwangerschap ben je samen natuurlijk al volop bezig met het verzinnen van een naam voor jullie baby, wordt het namelijk een jongen of een meisje? Sommige weten dit al van te voren en voor andere is het een verrassing.

Duiven stempel laten maken?
Duiven stempel laten maken?

In de duiven branche wordt er vaak gebruikt gemaakt van een ring om de poot van de duif. Er zijn ook andere manieren te bedenken. 

Brandstempel
Brandstempel

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

EOS Stempels
EOS Stempels

Zoals je bij de merken Colop en Trodat vele soorten stempels hebt is dit natuurlijk ook het geval bij de EOS Line. Deze nieuwe soort van stempel heeft vele soorten voordelen t.o.v. een normale zelf-inktende stempel of handstempel. 

Stempels laten maken in 1 dag
Stempels laten maken in 1 dag

Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u uw stempel laten maken en ontwerpen in 1 dag. Wij hebben alle soorten en maten stempels op voorraad. Onze stempel specialisten staan klaar om voor u een passende stempel te ontwerpen.

Stempels Bestellen
Stempels Bestellen

Stempels bestellen of een stempel laten maken is niet altijd makkelijk.Iedereen heeft stempels nodig.

Colop Green Line
Colop Green Line

De COLOP Green Line bestaat uit duurzaam en gerecycled materiaal. Bij deze stempels wordt een minimum van 80% aan gerecyclede kunststoffen gebruikt. De COLOP Green Line is het assortiment van CO2 neutrale zelf-inktende stempels. 

Share this article
Pagina
Toon per pagina