HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Preegstempels

Preegstempels

Preegstempels zorgen voor een persoonlijk kenmerk op het briefpapier of een document. Andere toepassingen:
  • geboortekaartjes
  • huwelijkskaarten
  • diploma's
  • menu's.

Reliefstempel compleet

Reliefstempel bek

Reliefstempel accessoires

Preegstempel laten maken.

Preegstempel, blinddrukstempels, embossingstempel of reliefstempel. Allemaal benamingen voor hetzelfde product. U kunt ons uw preegstempel laten maken met uw eigen ontwerp. Tekst of afbeelding geen probleem. Kies de juiste embossingstempel hierboven uit en start met het ontwerpen of uploaden van uw ontwerp.

Blinddrukstempel en de toepassing.

U kunt een verhoging (relief) in het papier maken om een luxe uitstraling te geven aan uw briefpapier, geboorte- of huwelijkskaart of visitekaartje. Onze standaard preegstempels zijn geschikt tot 160 grs. Wilt u in nog zwaarder papier een relief maken, neem dan eerst even kontakt met ons op.

Zo werkt een reliefstempel.

Een reliefstempel bestaat uit 2 plaatjes die in elkaar passen. Daartussen komt het te pregen papier en vervolgens knijpt u in de tang. Voor dun papier knijpt u minder hard als voor dikker papier. Het papier kan ook maar een klein stukje in de tang dus maakt u een relief altijd aan de zijkant van uw briefpapier. Wij moeten dan weten welke kant u wilt gebruiken zodat wij de 2 plaatjes goed in de preegstempel kunnen bevestigen.