Tekstplaatje Shiny Essential 908

Klopt de afdruk van uw Shiny Essential 908 stempel niet meer? Vervang dan het tekstplaatje.

35,00 excl. B.T.W. 42,35 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.


Kies een template

 

Tekstplaatje Shiny Essential 908. Het meest milieubewust is uiteraard alleen uw tekstplaatje te vervangen voor een nieuw. Ons advies is echter altijd ook het inktkussentje te vervangen omdat het oude kussentje vaak ingedeukt is op de vorige tekst. Voor de Shiny Essential 908 kan dit echter niet. Deze stempels zijn al meer dan 10 jaar uit te collectie en het reservekussentje voor de Shiny Essential 908 is helaas niet meer te verkrijgen. Wij adviseren u, indien u een vergelijkbare stempel wilt kopen, de kiezen voor de Trodat Proferssional 5208.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.