HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Trodat Stempels

Trodat Stempels

Trodat stempels bestellen.

Trodat stempels laten maken in alle soorten en maten. Uw eigen bedrijfsstempel, stempel met logo of boekhoudstempel? Verkrijgbaar in zwart, blauw, rood en groene inkt kleur. 1 dag levertijd.

Stempels rechthoekig

Stempels vierkant

Stempels rond

Trodat Printy stempels maken.

De Trodat Printy Line stempels zijn erg handige kleine, lichte en zelf-inktende stempels. Dit heeft zo zijn voordelen, namelijk dat de Printy Line zowel een tekst als een logo kan bevatten op een stempel, of zelfs een logo + tekst. Ook zijn van deze Trodat stempels boekhoud stempels te realiseren, gemakkelijk om uw boekhouding snel bij te werken. Tevens kunt u ook nog gemakkelijk deze gebruiken als handtekening stempel, door uw handtekening erop te laten maken. Doordat deze stempels klein en licht van gewicht zijn, kunt u deze gemakkelijk en snel, overal mee naar toe nemen en gebruiken. Dus ook erg handig voor thuis of onderweg!

De Trodat Printy stempels zijn te vergelijken met de Colop Printer Line serie. Dit komt doordat de Trodat Printy Line en de Colop Printer Line beiden merken stempels zijn, van een hoge kwaliteit. Zowel de Trodat Printy als de Colop Printer Line stempels hebben nagenoeg dezelfde afmetingen.

De inkt van deze Printy Line is op waterbasis. De inkt is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Namelijk de kleuren: Zwart, Blauw, Rood en Groen. De Trodat Printy stempel gaat zo’n 4000 tot 7000 afdrukken mee.

Het stempelplaatje van deze stempels, is vervangbaar. Wel is dan aan te raden om ook het inktkussen te vervangen, het kan namelijk zo zijn dat de afdruk van het oude stempelplaatje ingedrukt is op het inktkussen, waardoor het nieuwe stempelplaatje niet zo goed beïnkt zal worden. De 2 speciale grip zones zorgen er voor dat het inktkussen eenvoudig is te wisselen. Zo kunt u het inktkussen wisselen zonder deze aan te raken. Hierdoor houdt u schone vingers. De heldere onderkant van de Trodat Printy stempel helpt u om de juiste plaats te kiezen voor uw stempelafdruk.