HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Trodat Printy

Trodat Printy

Geheel gepersonaliseerde stempel Trodat Printy laten maken. Uw eigen bedrijfsstempel met logo, tekst of boekhoudstempel? Verkrijgbaar in zwart, blauw, rood en groene inkt kleur. 1 dag levertijd.

Trodat Printy rechthoekig

Trodat Printy vierkant

Trodat Printy rond rond

Gepersonaliseerde stempel bestellen.

De Trodat Printy stempels zijn handige zelf-inktende stempels waarop zowel een tekst als een logo, of zelfs een logo + tekst, geplaatst kan worden. Ook is de Trodat Printy ideaal als boekhoud stempel en gemakkelijk om uw administratie snel bij te werken. Doordat deze stempels klein en licht van gewicht zijn, kunt de Printy gemakkelijk en snel, overal mee naar toe nemen. Erg handig voor thuis of onderweg!
De Trodat Printy stempel is te vergelijken met de Colop Printer serie. Dit komt doordat de Trodat Printy en de Colop Printer beiden een top stempelmerk zijn van de hoogste kwaliteit. U kunt beide merken stempels bestellen in een heleboel afmetingen.

De inkt van de Printy is op waterbasis. De inkt is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Namelijk de kleuren: zwart, blauw, rood en groen. De Trodat Printy stempel gaat zo’n 4.000 tot 7.000 afdrukken mee.
Het stempelplaatje van deze stempels, is vervangbaar. Wel is dan aan te raden om ook het inktkussen te vervangen, het kan namelijk zijn dat de afdruk van het oude stempelplaatje ingedrukt is op het inktkussen, waardoor het nieuwe stempelplaatje niet zo goed beïnkt kan worden. De 2 speciale grip zones zorgen er voor dat het inktkussen eenvoudig is te wisselen. Zo kunt u het inktkussen wisselen zonder deze aan te raken. Hierdoor houdt u schone vingers. De deels transparante voorkant van de Trodat Printy stempel helpt u om de juiste plaats te kiezen voor uw stempelafdruk.