• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd lak brandstempels ca. 5-10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Official Trodat Premium Partner
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Inklappen

Trodat stempels bestellen

Trodat stempel met iedere gewenste opdruk

Trodat stempels zijn kwaliteitsstempels met een kunststof en/of metalen behuizing. Alle Trodat stempels zijn CO2 neutraal hetgeen een verantwoorde aankoop betekend. U kunt uw stempel bestellen met iedere gewenste opdruk: tekst, logo, boekhoudstempel, handtekening, alles kan. | De Trodat Printy en Trodat Professional zijn zelf-inktende stempels. Trodat stempels staan voor kwaliteit! Geschikt te gebruiken als adresstempel of bedrijfsstempel.

Stempel bestellen online.

Heeft u uw stempel morgen al nodig? In de meeste gevallen kan dit. Indien u op werkdagen voor 15.00 online besteld, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. Sneller kan niet. Een stempel bestellen begint met de stempel van uw keuze te zoeken en vervolgens bepaald u eerst de inktkleur. Vervolgens gaat u naar de online “creator”. Dat is onze online ontwerper waarmee u zelf uw eigen afdruk kunt samenstellen. Dit gaat heel gemakkelijk. Bent u daarmee klaar dan krijgt u de gelegenheid de drukproef te bekijken en uit te printen. Doe dit altijd! Op een geprinte afdruk kunt u zien of de teksten kloppen maar ook of het formaat zo is zoals u wilt. Niet te groot en niet te klein. Is alles goed, dan kunt u de bestelling afronden. Stempels bestellen gaat snel en eenvoudig. Indien u niet eruit komt om u stempel te bestellen kunt u altijd contact opnemen met onze telefonische helpdesk.

Trodat.

Trodat Printy en Trodat Professional stempels zijn klimaat neutrale zelf-inktende stempels. Dit is standaard toegepast aan onze Trodat modellen! Dit is een van de redenen dat trodat stempels een rolmodel op het gebied van milieu zijn. De reden hiervan is dat deze van gerecycled kunststof gemaakt zijn.

TRODAT PRINTY.

De Trodat Printy is een klein en lichtgewicht zelf-inktende stempel, maar tevens is deze stempel ook milieuvriendelijk. Op deze stempel kunt u uw bedrijfsgegevens laten zetten, maar ook alleen uw logo, naam en adres. Mochten deze gegevens wijzigen is dit geen enkel probleem. U kunt uw stempel ook recycle door een nieuw stempelplaatje te bestellen. Deze stempel is te verkrijgen in verschillende soorten en maten, van een rechthoekig of vierkant tot een rond formaat. Met een grootte van 15 x 7 mm tot een grootte van 82 x 25 mm in de rechthoekige categorie en met een grootte van 12 x 12 mm tot een grootte van 40 x 40 mm in de vierkante categorie. In de laatste ronde categorie een grootte van Ø19 mm tot een grootte van Ø50 mm. Deze Trodat Printy's zijn ideaal voor op kantoor, thuis maar kunnen ook voor onderweg gebruikt worden. Ook is de Trodat stempel verkrijgbaar in een datumstempel of een datumstempel + tekst, deze is net zoals de gewone tekststempel milieuvriendelijk. De Trodat stempelinkt is verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Blauw, Rood en Groen.

TRODAT PROFESSIONAL.

De Trodat Prefessional is een ideale bureaustempel, omdat deze gemakkelijk is voor dagelijks gebruik op kantoor. De Professional is te verkrijgen als tekststempel, datumstempel, datumstempel + tekst, cijfer- en woord- bandstempels. Deze Trodat Professional's garanderen schone en duidelijke afdrukken. De Trodat Professional biedt een maximaal bedieningscomfort en ligt dankzij het ergonomisch gevormd handvat optimaal in de hand. De robuust stalen kern garandeert een extreem lange levensduur. Smerige vingers bij het verstellen van de datum? Niet bij de Trodat Professional. De stabiele bandafdekking verhindert vingercontact met de inkt en houdt uw vingers schoon!