HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Trodat zelfinktende stempels

Trodat zelfinktende stempels

Trodat stempels maken.

Stempels van hoge kwaliteit. Tekst of logo stempels.

Trodat Stempels

Trodat Professional

Trodat stempels maken.

Trodat Printy en Trodat Professional stempels zijn klimaat neutrale zelf-inktende stempels. Dit is standaard toegepast aan onze Trodat modellen! Dit is een van de redenen dat trodat stempels een rolmodel op het gebied van milieu zijn. De reden hiervan is dat deze van gerecycled kunststof gemaakt zijn.

De Trodat Printy is een klein en lichtgewicht zelf-inktende stempel, maar tevens is deze stempel ook milieuvriendelijk. Op deze stempel kunt u uw bedrijfsgegevens laten zetten, maar ook alleen uw logo, naam en adres. Mochten deze gegevens wijzigen is dit geen enkel probleem. U kunt uw stempel ook recycle door een nieuw stempelplaatje te bestellen. Deze stempel is te verkrijgen in verschillende soorten en maten, van een rechthoekig of vierkant tot een rond formaat. Met een grootte van 15 x 7 mm tot een grootte van 82 x 25 mm in de rechthoekige categorie en met een grootte van 12 x 12 mm tot een grootte van 40 x 40 mm in de vierkante categorie. In de laatste ronde categorie een grootte van Ø19 mm tot een grootte van Ø50 mm. Deze Trodat Printy's zijn ideaal voor op kantoor, thuis maar kunnen ook voor onderweg gebruikt worden. Ook is de Trodat stempel verkrijgbaar in een datumstempel of een datumstempel + tekst, deze is net zoals de gewone tekststempel milieuvriendelijk.

De Trodat stempelinkt is verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Blauw, Rood en Groen.

De Trodat Professional is een ideale bureaustempel, omdat deze gemakkelijk is voor dagelijks gebruik op kantoor. De Professional is te verkrijgen als tekststempel, datumstempel, datumstempel + tekst, cijfer- en woord- bandstempels. Deze Trodat Professional's garanderen schone en duidelijke afdrukken. De Trodat Professional biedt een maximaal bedieningscomfort en ligt dankzij het ergonomisch gevormd handvat optimaal in de hand. De robuust stalen kern garandeert een extreem lange levensduur.

Smerige vingers bij het verstellen van de datum? Niet bij de Trodat Professional. De stabiele bandafdekking verhindert vingercontact met de inkt en houdt uw vingers schoon!

Stempels maken gaat snel en eenvoudig. Indien u niet eruit komt om u stempels te maken kunt u altijd contact opnemen met onze telefonische helpdesk.