HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Stempelplaatjes

Stempelplaatjes

Stempelplaatjes maken.

Is uw oude stempel nog goed, maar klopt uw afdruk niet meer? Schaf dan nu een nieuw tekstplaatje (en inktkussen) aan. Zo kunt u uw oude stempel recyclen.

Trodat Printy

Trodat Professional

Colop Printer Line

Colop Classic / eXpert Line

Pocket / Mouse stempels

Shiny

Alpo / Posta / Justrite

Stempelplaatje maken.

Recycle uw oude stempel door een nieuw stempelplaatje aan te schaffen! Snel, eenvoudig en gemakkelijk. Wanneer schaft u nu precies een nieuw stempelplaatje aan?

U schaft een nieuwe stempelplaatje aan als uw oude stempel nog goed is, maar het tekstplaatje op de stempel oude gegevens bevat. Dit kan komen door verhuizing, of een gewijzigd BTW of KvK nummer. Om dan geld te besparen kunt u i.p.v. een geheel nieuwe stempel aan te schaffen, ook alleen het stempelplaatje vervangen. Wel is van belang dat u dan ook een nieuw inktkussen erbij besteld, dit omdat de oude tekst van het tekstplaatje ingedrukt zal zijn in het oude inktkussen. Hierdoor zal het nieuwe stempelplaatje niet goed beïnkt worden en dus geen nette afdruk geven.

Tevens is deze manier van stempel recycling, milieu vriendelijk omdat je de oude stempel in tact laat.

Deze stempelplaatjes zijn te verkrijgen in vele soorten en maten, denk hierbij aan Trodat plaatjes, Colop plaatjes, Traxx plaatjes, Shiny plaatjes en als laatste de Alpo/ Posta/ Justrite plaatjes. Wanneer u dus een Trodat stempel in huis heeft, besteld u ook een nieuw stempelplaatje voor deze Trodat stempel. Het is niet zo dat wanneer u een Traxx stempel heeft, u een nieuw Colop plaatje besteld. Vanwege de afmetingen van de stempel, hoort daar natuurlijk ook van dat merk het juiste tekstplaatje bij.

De stempelplaatjes van de Trodat, Colop, Traxx en Shiny zijn te verkrijgen in een rechthoekige, ronde of vierkante versie. Bij de Alpo/ Posta/ Justrite plaatjes is er alleen een rechthoekige versie te verkrijgen.

De inktkussens zijn te verkrijgen in de kleuren: Zwart, Blauw, Rood en Groen. Voor de datumstempels geldt tevens de kleur Blauw/Rood. En in sommige gevallen kan er ook gekozen worden voor de kleur Violet.

Stempelplaatjes zijn gemakkelijk zelf op de stempel te monteren. U haalt namelijk het oude tekstplaatje eraf en vervangt deze door het nieuwe stempelplaatje. Ook kunt u eenvoudig het inktkussen in de stempel zelf vervangen. Daarna is uw oude stempel, weer als “nieuw” en klaar voor her gebruik!