HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Stempels voor onderweg

Stempels voor onderweg

Draagbare persoonlijke stempel.

Pocket stempels, mouse stempels of stempelpennen. Allemaal stempels voor onderweg en dus handig om mee te nemen.

Colop pocket stempels

Colop mouse stempels

Stempelpennen

Trendy stempel met eigen ontwerp voor onderweg.

In deze categorie vindt u stempels die gemakkelijk te gebruiken zijn voor zowel thuis, op kantoor of voor onderweg. Hieronder vallen de Colop Pocket stempels, Colop Mouse stempels en de Stempelpennen.

Pocket stempels.

De Pocket stempels worden ook wel “zak” stempels genoemd en zijn daardoor erg gemakkelijk in gebruik voor onderweg. Ook worden deze Pocket stempels vaak gebruikt door vertegenwoordigers of chauffeurs. Tevens is het een leuk cadeautje om aan iemand te geven!

De Pocket stempel is verkrijgbaar in een Mini versie tot een Pocket stempel 30, met een formaat van 47 x 18 mm. Tevens zijn deze in verschillende montuur kleuren verkrijgbaar. Ook is de Pocket stempel leverbaar in een ronde versie, deze gaat vanaf een Pocket stempel R25 met een formaat van Ø25mm tot een formaat van Ø40mm. Ook is de Pocket stempel te verkrijgen in een vierkante versie, namelijk de Q25 met een formaat van 25 x 25 mm.

De bijbehorende inktkussens zijn ook in verschillende kleuren leverbaar o.a. Zwart, Blauw en Rood.

Mouse stempels.

De Colop Mouse stempels zijn handig te hanteren doordat deze met 1 hand gemakkelijk open te maken zijn. Ook Mouse stempel is zeer geschikt in gebruik voor onderweg. Zoals geldt bij de Pocket stempels is ook deze Mouse stempel verkrijgbaar in verschillende montuur kleuren en maten. De Colop Mouse stempels gaan van een formaat van 38 x 14 mm t/m een formaat van 47 x 18 mm. Tevens is deze ook verkrijgbaar in een ronde versie vanaf een formaat van Ø30mm t/m een formaat van Ø40mm.

Bij deze Mouse stempel is het bijhorend inktkussen alleen verkrijgbaar in de kleur Zwart. Wel is dit inktkussen ingebouwd in de stempel waardoor deze ervoor zorgt dat de stempel automatisch wordt beïnkt.

Stempelpennen.

Deze stempelpennen zijn een erg leuk cadeau om te geven. Op de stempelpennen kunnen maximaal 3 regels aan tekst naar keuze worden geplaatst. De stempelpennen zijn leverbaar in verschillende kleur monturen. De stempelkleur bij deze stempelpennen is Zwart en de pen kleur is Blauw.