HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Handstempels

Handstempels

Handstempels bestellen.

Handstempels zijn in alle formaten leverbaar van klein tot groot. Goed te gebruiken voor op kantoor maar ook voor speciale toepassingen. Deze stempels kunnen gebruikt worden voor alle soorten stempelinkten.

Rechthoekige Handstempels

Vierkante Handstempels

Ronde Handstempels

Wat is het verschil tussen zelf-inktende stempels en handstempels?

Niet alleen zitten er in ons assortiment zelf-inktende stempels, maar ook houten handstempels. Het woord zegt het al zelf-inktend, dit betekend dat onze zelf-inktende stempels al een ingebouwd inktkussen bevatten, dit geldt niet voor handstempels. Handstempels zijn niet alleen te gebruiken voor op kantoor, maar ook voor speciale toepassingen zijn deze handstempels zeer geschikt. U kunt het ontwerp voor deze houten handstempels gemakkelijk en snel ontwerpen via onze creator. Deze types zijn tevens leverbaar in allerlei formaten.

Onze handstempels zijn verdeeld in 3 categorieën namelijk:

- Rechthoekige handstempels

- Vierkante handstempels

- Ronde handstempels

De kleinste handstempel in de rechthoekige categorie is 25 x 10 mm en de grootste is 65 x 35 mm. Bij de vierkante categorie begint het kleinste formaat van de handstempel bij 15 x 15 mm en het grootste formaat eindigt op 200 x 200 mm. Het kleinste formaat begint bij de ronde categorie bij Ø 18 mm en eindigt bij een formaat van Ø 200 mm.

Het montuur van deze houten handstempels is gemaakt van beukenhout en bevat een stevige knop, hierdoor is deze stempel gemakkelijk te gebruiken.

Wat wordt er verstaan onder speciale toepassingen voor het stempelen met een handstempel?

Onder het gebruik van een handstempel voor een speciale toepassing vallen het bestempelen van Kraftzakken en bijvoorbeeld het bestempelen van Labels.

Wilt u graag een handstempel bestellen, maar komt u er zelf niet aan uit hoe u dit moet doen? Neem dan contact met ons op

. Welke stempelinkten kunnen gebruikt worden bij een handstempel? Bij handstempels kunt u gebruik maken van alle soorten stempelinkten die wij in ons assortiment hebben. De meest verkochte stempelinkt is een Stazon stempelkussen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een industrieel stempelkussen te bestellen. Wel moet u er dan rekening mee houden dat dit industrieel inktkussen nog beïnkt moet worden met een inktflesje.