HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Extra grote handstempels

Extra grote handstempels

Grote handstempels bestellen.

Bestel hier al uw grote stempels tot A4. Deze handstempels zijn ook te gebruiken voor speciale toepassingen.

Handstempels Rechthoekig

Handstempels Vierkant

Handstempels Rond

Extra Grote Handstempels.

Behalve alleen zelf-inktende stempels hebben wij in ons assortiment ook handstempels en “EXTRA GROTE” handstempels zitten. In deze categorie geven wij wat meer informatie over de Extra grote handstempels.

Extra grote handstempels zijn te verkrijgen tot een A4 formaat. Ook zijn deze handstempels te gebruiken voor speciale toepassingen. Hieronder valt het bestempelen van Kraftzakken en bijvoorbeeld het bestempelen van Labels.

De handstempels zijn net zoals onze zelf-inktende serie stempels, gemakkelijk en snel zelf te ontwerpen via onze creator. Tevens geldt hier dat mocht u er niet zelf uitkomen, u ons een email kunt sturen of telefonisch contact met ons op kunt nemen. Wij zullen dan proberen om de email het zelfde uur nog te beantwoorden en telefonisch proberen wij u zo klantvriendelijk te woord te staan en verder te helpen met uw ontwerp of uw bestelling.

Deze extra grote handstempels zijn verkrijgbaar in 3 versies: Rechthoekige stempels, Vierkante stempels en Ronde handstempels. De rechthoekige handstempel begint met een formaat van 120 x 30 mm en gaat tot een formaat van 200 x 180 mm. In de categorie vierkante handstempels vindt u een handstempel met een beginnend formaat van 60 x 60 mm en deze gaat tot een formaat van 200 x 200 mm. Als laatste de Ronde handstempels en deze begint met een formaat van Ø 60 mm en gaat tot een formaat van Ø 200 mm.

Bij handstempels geldt dat wanneer u een grote of kleine handstempel besteld, u ook een los inktkussen daarbij moet bestellen. Deze stempels moeten namelijk zelf beïnkt worden, wanneer u deze gaat gebruiken. De meest verkochte inktkussen voor bij deze handstempels zijn de Stazon inktkussen of de industriële inktkussen.

Industriële inktkussen moeten nog beïnkt worden met een inktflesje, dus dat is wel iets waar u rekening mee dient te houden, wanneer u een industrieel inktkussen besteld.

Tevens zijn deze extra grote handstempels gemaakt van beukenhout. Ze zijn dus van een stevige kwaliteit en zijn door de grote knop gemakkelijk te hanteren!