HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
EOS Stempels

EOS Stempels

EOS stempels bestellen.

EOS stempels gaan wel 4 tot 5 keer zolang mee als een normale zelf-inktende stempel. Deze speciale stempels zijn van 50% gerecycled materiaal gemaakt. Zeer geschikt als bedrijfsstempel.

Stempels rechthoekig

Stempels vierkant

Stempels rond

EOS stempels maken.

Colop stempels maken gaat snel en eenvoudig via de ontwerp module op onze website. Deze stempels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee. De inkt in de stempels gaat tot wel 20.000 afdrukken mee. Dit is 3 à 4 keer zoveel als in een normale zelf-inktende stempel. De stempel zelf is van 50% gerecycled materiaal gemaakt en dus milieu vriendelijk.

Laat hier uw stempel ontwerpen in verschillende vormen van klein tot extra grote stempels of van ronde tot vierkante stempels. Ook rechthoekige stempels zijn leverbaar in verschillende afmetingen. In ons assortiment van EOS stempels hebben wij ook extra grote modellen. Denk hierbij aan stempels van het formaat 60 x 80 mm of 89 x 121 mm.

De inkt in deze stempels droogt sneller dan in een zelf-inktende stempel waardoor deze ook vaker gebruikt wordt voor op gladde folders te stempelen. Uiteraard is deze stempel ook goed te gebruiken als gewone bedrijfsstempel om bijv. facturen te voorzien van een logo en/of bedrijfs- gegevens. Normaal heb je keuze uit 4 of 5 verschillende kleuren bij een stempel maar bij de EOS Line heb je keuze uit 3 kleuren namelijk zwart, blauw of rood.

Wanneer de 20.000 afdrukken behaald zijn en de inkt in de stempel op is hoeft deze niet meteen weggegooid worden. EOS stempels zijn namelijk na te vullen waardoor de stempel levenslang mee zal kunnen gaan.

Wat ook handig is bij deze stempels is dat er een kapje onderaan de stempel zit tegen stof. Zo voorkom je dat er stofdeeltjes op je stempel komen te zitten en dus ook op je afdruk.