HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Colop Printer Line

Colop Printer Line

Colop stempels.

Colop stempels zijn erg handig als bedrijfsstempel. Zelf stempels ontwerpen met of zonder logo. Leverbaar in zwart, blauw, rood en groene inkt.

Stempels Rechthoekig

Stempels Vierkant

Stempels Rond

Colop Printer stempels laten maken.

Colop stempels heb je in vele soorten en maten te verkrijgen. Zo hebben we de gewone Printer Line maar ook Microban, Green Line en Liquid Wood versie. Hieronder bespreken we de onderwerpen en leggen we uit wat deze doen.

De gewone Colop Printer Line stempel is te verkrijgen in vele verschillende afmetingen. Denk hierbij aan stempeltjes van 27 x 10 mm, de Colop Printer 10 tot stempels van 76 x 37 mm, de Colop Printer 60. Ook hebben we stempels die hier tussen in vallen namelijk de Colop Printer 40, 59 x 23 mm. Dit types bevatten niet alleen rechthoekige stempels maar ook ronde of vierkante. Denk hierbij aan de Colop Printer Q12 of de Colop Printer R40. De Q12 wordt vaak gebruik als stempel voor stempelkaarten.

Ook hebben we binnen het merk Colop de Microban versie. Deze versie is speciaal gemaakt voor o.a. de gezondheidszorg. Door de anti bacteriële bescherming op de handvaten kunnen bacteriën zich niet verder uitbreiden. Sterker nog het dood de bacteriën waardoor juist deze stempels erg vaak gebruikt worden in ziekenhuizen of op bassischolen.

Verder hebben we ook nog de Green Line versie en de Liquid Wood versie. Beiden type zijn milieuvriendelijke stempels. Bij de Green Line wordt er ongeveer 65 % tot 80 % aan gerecycled kunststof gebruikt. Bij de Liquid Wood wordt er een restproduct gebruikt van de papierindustrie. Om nog meer aan het milieu te denken kunt u ook altijd het tekstplaatje vervangen van de stempel wanneer deze veranderd. Vergeet niet dan ook een inktkussentje erbij te bestellen.

Een Colop stempel laten maken? Via onze handige ontwerp module kunt u snel en gemakkelijk zelf u stempel ontwerpen binnen enkele minuten. Wanneer dit niet lukt kunt u ook altijd een mail sturen met uw aanvraag.