HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Colop zelfinktende stempels

Colop zelfinktende stempels

Colop stempel.

Te gebruiken als bedrijfsstempel met tekst en/ of logo.

Colop Printer Line

Colop Classic Line

Colop Expert Line

Colop stempels laten maken.

Colop stempels zijn er in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Zo hebben we de Colop Printer Line, Colop Expert Line en de Colop Classic Line. Ook is net de nieuwe Colop Printer Line G7 serie uitgebracht.

De Colop Printer Line stempels zijn er in verschillende vormen, maten maar ook in verschillende types. Zo hebben we Milieuvriendelijke stempels. Deze stempels worden Green Line of Liquid Wood genoemd. Deze stempels bestaan uit gerecycled materiaal. Er wordt een minimum van 65% - 80& gerecycled kunststof gebruikt. De Liquid Wood stempels worden gemaakt van een product namelijk LIGNINE. Dit is een natuurlijk restproduct van de papierindustrie.

Ook hebben wij de Microban stempels. Dit zijn stempels met een antibacteriële bescherming. In het dagelijkse leven worden vele stempels gebruikt door verschillende mensen. Hoe meer handen hoe meer bacteriën er kunnen worden overgebracht. Microban stempels voorkomt de groei van schadelijke bacteriën. Deze stempels worden vaak gebruikt in de gezondheidszorg maar ook op basisscholen.

Verder hebben wij ook de wat grotere modellen van Colop in ons assortiment. Denk hierbij aan de Colop Classic Line. Dit is een stempel die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Ook de Colop Expert Line wordt voor vele doeleinden gebruikt. Deze beiden type stempels zijn makkelijk voor op kantoor maar ook voor op de werkplaats. Ook worden deze stempels vaak gebruikt als boekhoud stempel. Bij bedrijfsstempels.nl kunt u uw boekhoud stempel laten maken. Een ander groot voordeel van deze beiden type stempels is dat de knop ook een antibacteriële bescherming heeft.

Een groot voordeel van de Colop stempels is dat alle type stempels een vervangbaar inktkussen hebben. Ook de tekst en/of logo kan worden vervangen d.m.v. een nieuw stempelplaatje.

Uw stempel laten maken gaat erg snel en eenvoudig bij Bedrijfsstempels.nl. Zo kunt u zelf u stempel ontwerpen op onze website via de ontwerp module. Dit duurt slecht enkele minuten. Ook kunt u uw stempels laten maken door een e-mail te sturen. Wij maken dan eerst een drukproef alvorens de order in productie genomen wordt.