HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Colop stempels laten maken

Colop stempels laten maken

Hier kunt u uw stempel laten maken met eigen tekst en/of logo. U kunt kiezen tussen de kunststof uitvoering van Colop t.w. een Colop Printer of de duurzame Colop Classic. De meest robuuste Colop stempel die het langst meegaat is de Colop eXpert. Deze laatste stempel heeft een montuur van metaal en is voor zeer frequent gebruik. De Colop Classic zit tussen de Printy en de eXpert in.

Colop Printer Line

Colop Classic Line

Colop Expert Line

Colop zelfinktende stempel laten maken.

Colop stempels zijn er in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Zo hebben we de Colop Printer Line, Colop Classic Line en de Colop eXpert Line.

U kan uw Colop Printer stempel laten maken in verschillende vormen, maten maar ook in verschillende types. Zo hebben we milieuvriendelijke stempels. Zij worden de Colop Green Line genoemd. Deze stempels bestaan uit gerecycled materiaal. Er wordt een minimum van 65% - 80% gerecycled kunststof gebruikt.

Speciaal voor de gezondheidszorg kan u de Microban stempels laten maken. Dit zijn stempels met een antibacteriële bescherming in het montuur. In het dagelijkse leven worden vele stempels gebruikt door verschillende mensen. Hoe meer handen hoe meer bacteriën er kunnen worden overgebracht. Microban stempels voorkomt de groei van schadelijke bacteriën. Deze stempels worden vaak gebruikt in de gezondheidszorg maar ook op basisscholen.

Verder hebben wij ook de wat grotere modellen van Colop in ons assortiment. Denk hierbij aan de Colop Classic Line. Dit is een stempel die voor veelvuldig gebruik aangewend kan worden. Tenslotte kan u uw stempel laten maken van het type Colop eXpert Line. Deze stempel is voor zeer frequent gebruik en is onverwoestbaar. Deze Classic en eXpert stempels zijn makkelijk voor op kantoor maar ook voor op de werkplaats. Zij worden vaak gebruikt als boekhoud stempel. Bij bedrijfsstempels.nl kunt u op deze monturen uw boekhoud stempel laten maken. Een ander groot voordeel van deze beiden type stempels is dat de knop ook een antibacteriële bescherming heeft.

Een groot voordeel van de Colop stempels is dat alle type stempels een vervangbaar inktkussen hebben. Ook de tekst en/of logo kan worden vervangen d.m.v. een nieuw stempelplaatje.

Uw stempel laten maken gaat erg snel en eenvoudig. Zo kunt u zelf u stempel ontwerpen op onze website via de ontwerp module. Dit duurt slecht enkele minuten. Komt u er niet helemaal uit dan kunt u uw stempels laten maken door een e-mail te sturen. Wij maken dan eerst een drukproef alvorens de order in productie genomen wordt.