HELPDESK
085 4868999
Ma. t/m Vr. 08.30-22.00 uur.
Za. & Zo. 10.00-20.00 uur.
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Brandstempels

Brandstempels

Brandstempel bestellen.

Met brandstempels laat je een permanent brandmerk achter in hout, leer, kurk en kunststof. Dit wordt vaak gedaan door ambachtelijke bedrijven, maar ook voor industriële toepassingen. Bestel hier uw brandstempel en wij leveren deze z.s.m. De levertijd is meestal slechts 5 a 10 werkdagen.

Brandstempels compleet

Brandstempels onderdelen

Brandstempel brandplaten

Brandstempel houder

Wat kan je met een brandstempel?

Brandstempels ook wel brandmerkstempels genoemd kent vele verschillende toepassingen. Dit houd in dat het op verschillende ondergronden gebruikt kan worden. Wat deze stempel nog meer speciaal maakt is dat het een lange levensduur heeft wat betekend dat deze duurzaam is.

Hoe werkt een brandstempel?

Een brandstempel heeft een handvat gemaakt van hout. Aan de onderzijde van deze stempel bevind zich een metaal verwarmingselement. Hoe groter dit element is hoe meer warmte de brandstempel kan opwekken. Verder is er nog een messing inzetstuk geplaatst met gravure in het verwarmingselement. Indien u meerdere ontwerpen heeft kunt u deze met 1 tang gebruiken. Het messing plaatje is namelijk gemakkelijk zelf te vervangen.

Hoe besteld u een brandstempel?

Hierboven kunt u een keuze maken uit 2 categorieën. Indien u op brandstempels compleet drukt ziet u vele verschillende soorten. Indien u een keuze gemaakt heeft uit een van deze kunt u deze gewoon bestellen. Wanneer de bestelling is afgerond krijgt u een mailtje met de bevestiging. Op dit mailtje kunt u reageren en in de bijlage het bestandje voegen. Dit moet een bestand zijn in .eps, .ai of .PDF zwart/wit in een vector bestand.