HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Reservekussens

Reservekussens

Inktkussens voor uw stempel.

Bedrijfsstempels.nl heeft verschillende soorten inktkussens, denk hierbij aan Colop, Trodat, Traxx, Shiny, Alpo, Justrite, Reiner, Posta en nog meer. Bestel hier rechtstreeks bij de stempelfabriek van Nederland.

Trodat Printy

Trodat Professional

Colop Printer Line

Colop Classic / eXpert Line

Colop pocketstempels

Alpo / Posta

Reiner

Inktkussentjes.

Bij Bedrijfsstempels.nl hebben wij veel verschillende soorten en maten inktkussens. Denk hierbij aan de merken Colop, trodat, Traxx, Posta, Justrite, Alpo. Ook merken als reiner kunnen wij leveren. Deze staan niet op onze website maar kunt u bestellen d.m.v. een e-mail.

U kunt uw inktkussen al bestellen vanaf 1 stuk. Wij adviseren om altijd een extra te bestellen als u een stempel besteld aangezien het u de verzendkosten kan schelen in een later stadium.

Onze inktkussentjes zijn te bestellen in verschillende kleuren namelijk zwart, blauw, rood, groen, paars of ongedrenkt. In sommige gevallen is blauw/rood ook een keuze, dit is te gebruiken voor datumstempels.

Wanneer je een stempel besteld en deze gaat drukken op papier wat gekopieerd dient te worden adviseren wij 2 kleuren inkt. Dit zijn zwart en rood. Alle andere kleuren zijn ook te gebruiken maar geven een minder goed resultaat wanneer je de afdruk gaat kopiëren.

Staat hier uw inktkussen niet tussen, wees niet bang om toch met ons contact op te nemen. Wij zullen voor u kijken of wij deze toch kunnen leveren. Denk hierbij aan kussentjes voor de reiner numeroteur stempels.