HELPDESK
085 4868999
Ma. t/m Vr. 08.30-22.00 uur.
Za. & Zo. 10.00-20.00 uur.
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Stempelinkten

Stempelinkten

Stempel inkt.

Stempelinkten in verschillende kleuren en voor allerlei toepassingen. Bedrijfsstempels.nl is de specialist in alle soorten en hoeveelheden stempelinkt in Nederland. Stempelinkten van verschillende merken zoals Noris en Colop.

Diverse stempelinkten

Speciale stempelinkten.

Stempelinkten zijn verkrijgbaar in vele soorten maar ook in verschillende kleuren. We gaan hier in het kort wat vertellen over de meest voorkomende stempel inkten in onze branche.

Allereerst heb je de normale stempelinkt die te gebruiken is voor op papier. Deze is leverbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, groen en paars. Deze inkt kan je gebruiken in zowel een normaal stempelkussen als in de zelf- inktende stempels van de merken Colop, Trodat en Traxx. Ook kan je deze inkt gebruiken in andere stempel merken.

Verder hebben wij de Stazon inkt in ons assortiment. Dit is een inkt op alcohol basis en is snel drogend. Dat betekend dat deze gebruikt kan worden voor gladde ondergronden. Ook op normaal papier kan deze gebruikt worden, let wel op de droogtijd zal iets langer duren dan u gewend bent. Deze stempelinkt kan alleen gebruikt worden op een Stazon stempelkussen. Dit type inkt is leverbaar in vele soorten kleuren, denk hierbij aan zwart, rood, blauw, groen, bruin.

Ook hebben wij speciale stempelinkten voor in discotheken. Denk hierbij aan de UV inkt. Wanneer je een afdruk maakt kan dit alleen gezien worden onder een Speciale UV lamp. Dit wordt vaak gebruikt bij de ingang van een Club.

Stempelinkt die voor vele soorten ondergronden gebruikt kan worden hebben wij ook. Denk hierbij aan op papier, hout, metaal, craft zakken, textiel en verschillende soorten kunststof. Dit is onze Noris 191. Bij deze stempelinkt kan je niet een normaal stempelkussen gebruiken aangezien dit een specifiekere inkt is. Wij hebben hier speciale industriële stempelkussens voor.

Als laatste willen wij een specifieke inkt uitleggen. Dit is de stempelinkt voor op eieren. Noris heeft speciaal hiervoor een inkt bedacht die ervoor zorgt dat boeren en andere bedrijven die met eieren werken een datum hierop kunnen zetten. Er zijn 4 kleuren leverbaar namelijk zwart, blauw, rood en groen. Onze ervaring is dat groen de betere kleur is voor deze 4.