• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd lak & brandstempels ca. 5-10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Official Trodat Premium Partner
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 486 89 99 / verkoop@bedrijfsstempels.nl
Inklappen

Brandstempel bestellen

Met brandstempels laat je een permanent brandmerk achter in hout, leer, kurk en kunststof. Dit wordt vaak gedaan door ambachtelijke bedrijven, maar ook voor industriële toepassingen. Bestel hier uw brandstempel.
De levertijd is slechts 5 à 10 werkdagen. | Brandstempels in verschillende maten verkrijgbaar. Te gebruiken om een brandmerk te zetten op o.a. hout, leer en kunststof. Zeer duurzame manier van stempelen.

Brandstempel maken.

Hierboven kunt u een keuze maken uit 2 categorieën. Indien u op brandstempels compleet drukt ziet u vele verschillende soorten. Indien u een keuze gemaakt heeft uit een van deze kunt u deze gewoon bestellen. Wanneer de bestelling is afgerond krijgt u een mailtje met de bevestiging. Op dit mailtje kunt u reageren en in de bijlage het bestandje voegen. Dit moet een bestand zijn in .eps, .ai of .PDF zwart/wit in een vector bestand.

Wat kan je met een brandmerkstempel?

Brandstempels of brandmerken met stempels kent vele verschillende toepassingen en dan vooral op verschillende ondergronden. De ALK brandstempels zijn afgesteld op gewoon (niet zacht) hout. Voor alle andere toepassingen heeft u ook een spanningsregelaar nodig. Die vindt u bij de brandstempel accessoires. Op leer of kurk is een lagere temperatuur nodig anders zou het brandmerk niet mooi gebrandmerkt worden. Het beste oefent u eerst even op een teststuk. Kijk dan hoe lang u de stempel tegen de het te branden materiaal moet houden

Hoe werkt een brandstempel?

Een brandstempel heeft een handvat gemaakt van hout. Aan de onderzijde van deze stempel bevind zich een metaal verwarmingselement. Hoe groter dit element is hoe meer warmte de brandstempel kan opwekken. Verder is er nog een messing inzetstuk met gravure geplaatst tussen het verwarmingselement. Indien u meerdere ontwerpen heeft kunt u deze met 1 brandtang gebruiken. De messing gravure is namelijk gemakkelijk zelf te vervangen.