Colop eXpert 3400

Colop eXpert Line 3400 stempel t/m 6 regels met tekst en/of logo. Dit is een metalen stempel en dus zeer sterk. (Top-Merk)
63,00 excl. B.T.W. 76,23 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf


Upload je eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind je hier.


Kies een template

 
De Colop eXpert Line 3400 is een duurzame uitvoering en heeft een metalen behuizing (minimaal 80% staal) voor intensief gebruik. Deze stempel heeft ruimte voor een eigen tekst en/of logo. Het inktkussentje hiervoor is gemakkelijk zelf te vervangen. Ook het stempelplaatje kan, indien gewenst gemakkelijk vervangen worden voor een nieuwe tekst/logo.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.