HELPDESK
085 486 89 99
Vandaag bereikbaar
van 08.00 - 22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)

Brandstempels laten maken!

U kunt uw Brandstempels laten maken in vele verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan de ALK serie maar ook aan de S of HLP Serie. De ALK serie is de meest verkochte omdat dit de meest voorkomende formaten zijn. De brandplaten van de ALK seire zijn ook verwisslebaar. U kunt dus meerdere brandplaten bij 1 brandstempel gebruiken, mits de formaten van het type overeenkomen. Een brandplaat voor de ALK 4 kan dus niet op een ALK 1 montuur. bIJ De S en HLP serie zit de brandplaat vast aan de brandstempel.

 

Brandstempel

 

Branden in hout of andere materialen

U vraagt zich waarschijnlijk af waar allemaal op gebrand kan worden. Dit zijn verschillende ondergronden. Denk aan hout, leer, kunststof en kurk. Indien u op hout wilt branden kan dat zonder netspanningsregelaar. Wilt u op de andere ondergronden, maar ook zacht hout branden, dan adviseren wij de spanningsregelaar te gebruiken. Brandstempels zijn te verkrijgen in verschillende maten. Van klein naar groot. U kunt u eigen logo op een brandstempel laten maken zodat u een mooie afdruk krijgt.

 

Brandstempel bestellen voor een permanente markering.

Maakt u ambachtelijke meubels of een andere houtbewerking. Wat is er dan mooier dan uw logo te branden in uw product. U maakt een onuitwisbare indruk bij uw klanten. Maar ook voor industriële toepassingen kan het handig zijn een markering aan te brengen, zichtbaar of verborgen.

 

brandstempel  label wooltop brandstempel  op flessenopener brandstempel  met logo

Brandstempel speciaal voor food, zoals hamburgers, broodjes..

Helemaal "hot" voor de horeca is het brandmerken van broodjes, tacco's, hamburgers en ander vlees (barbeque). Dit geeft een hippe uitstraling en iedereen zal het opvallen. Hiervoor heeft u wel een speciale brandstempel nodig. De standaard brandstempel is hiervoor niet toegestaan. Wilt u uw food brandmerken? Chat, mail of bel ons dan even voor een speciale prijs.

Ook een brandstempel nodig? Ga direct naar de DE BRANDSTEMPELS