Trodat stempels

Er zijn vele verschillende soorten trodat stempels. Hieronder gaan wij in het kort vertellen welke types er zoal bestaan. Trodat Printy stempel:

Trodat Printy Stempel:

Trodat is een van de grootste merken ter wereld. De laatste jaren hebben hun een enorme slag geslagen door een groot gedeelte van hun printy line te verbeteren in zowel het uiterlijk als in de kwaliteit. Ook zijn deze mileuvriendelijker geworden. Bij Colop heten deze types Green Line of Liquid Wood, maar Trodat noemt deze milieuvriendelijke stempels Co2 Neutraal.

Trodat Professional stempels:

Het verschil tussen de Printy en de Professional serie zit in een details. Allereerst is de Professional serie groter en sterker, deze wordt dan ook vaker gebruikt als boekhoudstempel of voor in een productie hal. Verder is de Printy serie niet helemaal Co2 neutraal gemaakt. Bij de Professional is dit wel het geval.

Trodat datumstempels:

Ook een aantal datumstempels in het assortiment van Trodat zijn Co2 neutraal. Denk hierbij aan alle datumstempels van de Professional serie maar ook een aantal Printy stempels.

Via onderstaande link kunt u rechstreeks naar de Trodat stempels gaan. als er een stempel niet bij staat, laat het ons weten, wellicht kunnen wij toch iets voor u betekenen.

Trodat Printy Line

Trodat Professional