Stempelplaatjes & Inktkussens

Bedrijfsstempels.nl heeft verschillende manier om uw stempel te behouden en deze te hergebruiken wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Wat u dan nodig heeft zijn 2 verschillende producten namelijk.

Stempelplaatjes

Bedrijfsstempels.nl heeft verschillende manier om uw stempel te behouden en deze te hergebruiken wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Wat u dan nodig heeft zijn 2 verschillende producten namelijk Stempelplaatjes en reserve inktkussentjes. Het stempelplaatje zit met dubbelzijdige tape op het montuur van de stempel bevestigd. Wanneer u een nieuw stempelplaatje door ons laat maken krijgt u deze incl nieuw dubbelzijdig tape. U drukt de stempel in en locked deze. Vervolgend maakt u met een doekje het stempelplaatje schoon. Dan trekt u het oude plaatje van het montuur en plakt de nieuwe er weer op. Dit is nog eens duurzaam stempelen. Hetzelfde kan ook bij een datumstempel van Colop of Trodat. Hierbij moet u echter wel letten op de jaarbanden van de datumstempel. Zijn de jaartallen bijna allemaal gebruikt, schaf dan een hele nieuwe stempel aan. Datumstempels gaan ca 10 jaar mee. Vanwege de lengte van de datumband kunnen er maar 10 jaartallen op staan.

Stempelplaatjes en stempelkussentjes

Inktkussentjes

Deze beiden producten zijn nodig om tot een mooie nieuwe stempel afdruk te komen. Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u zowel de stempelplaatjes als de Inktkussentjes zeer eenvoudig bestellen. Bij het hoofdstuk stempelplaatjes staan alle merken en type plaatjes die wij in ons assortiment hebben. Staat er een type niet bij, dan kunt u ons hierover altijd contacten door een e-mail te sturen.

Ook kunt u een nieuwe inktkussentje bestellen. Het kan zijn dat ook hier het juiste kussentje niet bij staat maarwij hebben hiervoor in de meeste gevallen dan toch een oplossing. Het beste is dan een flesje inkt van 25 ml te bestellen. Meestal is dit ook nog voordeliger. Deze kan je dan gebruiken om het oude kussentje te beïnkten en zo toch een mooie afdruk te krijgen.

Tags:
Brandmerk maken
Brandmerk maken

Brandstempels kan je gebruiken om iets te markeren. De brandplaat wordt heet en deze wordt dan tegen hout, leer, kurk of kunststof gedruk en hierbij wordt dit materiaal gebrandmerkt. Dit kan zowel een tekst, als een logo zijn. Onze Brandmerk stempels van het merk ALK hebben een lange levensduur.

Kantoorstempels
Kantoorstempels

Bent u opzoek naar een handige stempel voor op bijvoorbeeld het kantoor, de garage of voor hele andere doeleinden? Wij hebben een ruim aanbod.